iHidro: noua aplicatie Hidroelectrica

Hidroelectrica anunta ca a lansat aplicatia iHidro. Aplicatia se poate descarca din Google Play, AppStore iOS si pe web, ihidro.ro. iHidro este un instrument informatic care vine in sprijinul clientilor Hidroelectrica.

Instalare aplicatie si creare cont iHidro

Pentru a instala si crea un cont in aplicatie trebuie sa urmati acesti pasi: Descarcati aplicatia iHidro – Pentru a va crea un cont aveti nevoie de: CNP-ul clientului si codul POD (point of delivery – acest cod este unic si permanent pentru locul de consum al clientului si se gaseste in contractul de furnizare a energiei electrice sau pe factura Hidroelectrica – Dupa ce introduceti o adresa e-mail si va creati o parola trebuie sa confirmati adresa de e-mail dand click pe linkul din e-mailul primit de la Hidroelectrica la adresa de email scrisa de dvs., adresa de e-mail mentionata trebuie sa fie o adresa valida – Dupa ce primiti mesajul contul a fost activat cu succes. Accesati din nou aplicatia folosind adresa e-mail si parola selectata de dvs.

Iata care sunt cele mai importante caracteristici pe care le gasiti in aplicatie.
Monitorizarea consumului. Puteti verifica soldul curent si puteti accesa rapid ultima factura emisa. In aceasta sectiune mai puteti vedea istoricul de consum si puteti raporta indexul autocitit.

iHidro: noua aplicatie Hidroelectrica

Gestionarea locurilor de consum. In aceasta sectiune puteti gestiona toate locurile de consum pentru care aveti contract (daca aveti mai multe locuri de consum).
Contul Meu. In aceasta sectiune va puteti administra profilul si datele personale.
Servicii. Aici este disponibil un link catre portalul client Hidroelectrica si in curand in aceasta sectiune va fi adaugat un link catre QDesc, aplicatia de reclamatii si sesizari a companiei.

Aplicatia IHidro are, momentan, si un mare minus. Nu se pot efectua plati ale facturilor prin aceasta aplicatie. Insa, reprezentantii companiei spun ca pe viitor se va implementa si aceasta optiune.

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie din Romania avand peste 500 de mii de clienti. Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie verde din tara. Furnizorul administreaza si gestioneaza peste 187 de centrale electrice. Compania detine si un parc eolian cu o putere instalata de 108 MW.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. 🥱🥱🥱🥱… in 2-3 ani or sa fie falimentari. Energia umana sta in energia regenerabila .chestia cu bateria este specula…. eventual DACA se vrea in ultimele elemente din tabelul lui Mendeleev. … sa ajungem noi acolo… ca specie… Moscovium va spune „ceva”???? 🥱🥱🥱👍🏻