In mintea criminalului revine pe DIVA
Cunoscutul serial In mintea criminalului (The Mentalist – 2008) revine pe Diva la scurt timp dupa ce au fost difuzate ultimele sezoane, conform unui comunicat remis catre media-max.ro. Sezonul 7 a inceput pe DIVA in ianuarie 2021 iar luna aceasta serialul va fi difuzat din nou pe acelasi post.

Rezumat serial In mintea criminalului
Pentru cine nu a vizionat inca acest serial, actiunea este conturata in jurul personajului principal Patrick Jane (interpretat de Simon Baker) un consultant al Biroului de Investigatii California (CBI). Acesta are un dar in ceea ce priveste observarea si „citirea” oamenilor, tehnici perfectionate in trecut ca mentalist. Aceste abilitati il ajuta sa rezolve multe crime, motiv pentru care rolul sau este esential pentru CBI. Insa, motivul pentru care Patrick incepe sa lucreze cu CBI-ul este acela de a incerca sa prinda ucigasul sotiei si fetei sale, denumit Red John.

In mintea criminalului este un serial foarte apreciat care te poate lua in surprindere in fiecare episod, lucrurile par sa se indrepte intr-o anumita directie insa mereu exista intorsaturi de situatie. Pe IMDB, seria de drama difuzata de CBS a obtinut nota 8.1 din aproximativ 169.000 de recenzii.

Simon Baker interpreteaza rolul principal, acesta a fost cel mai important rol al sau din cariera, a fost nominalizat si la un premiu Primetime Emmy. Actorul a avut roluri si in alte productii cunoscute precum Margin Call (2011), The Devil Wears Prada (2006) sau Land of the Dead (2005).

In aceasta productie vom vedea si alti actori precum Robin Tunney (Prison Break – 2005, The Craft – 1996, End of Days – 1999), Tim Kang (Rambo – 2008, Two Weeks Notice – 2002, The Forgotten – 2004), Owain Yeoman (Emergence – 2019, Brahms: The Boy II – 2020, SAS: Red Notice – 2021), Amanda Righetti (Colony – 2016, Friday the 13th – 2009) si altii.

In mintea criminalului revine pe DIVA
Episodul pilot al serialului In mintea criminalului va fi difuzat de DIVA luni, 5 iulie 2021, de la ora 21:00. Vor fi difuzate zilnic cate 4 episoade, de luni pana vineri in intervalul 21:00 – 01:00, iar in weekend vor fi difuzate mai tarziu.

Cate episoade are serialul In mintea criminalului?
Serialul are 7 sezoane si 151 de episoade difuzate intre 2008 si 2015.

Asadar, daca nu ati vizionat acest serial de exceptie sau doriti sa il vedeti din nou, il puteti urmari pe DIVA din 5 iulie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. ESTE UN SERIAL FOARTE BUN, JUCAT CU ACTORI DE CLASA, CARE TE TIN CU SUFLETUL LA GURA. DE ACEEA V-as RUGA DACA SE POATE SA FIE RELUAT ACEST SERIAL CU TOATE SEZOANELE SI EPISOADELE ( IN MINTEA CRIMINALULUI )

    MULTUMESC !

  2. SUNTEM IN ANUL 2023 – SI INTRADEVAR ESTE UN SERIAL DE EXCEPTIE, CU ACTORI FOARTE BUNI SI AS VREA DACA SE POATE SA FIE RELUAT ACEST SERIAL ( IN MINTEA CRIMINALULUI) CU TOATE SEZOANELE SI EPISOADELE RESPECTIVE.

    MULTUMESC!