Informatii si setari receptor Samsung OR530SK de la Orange

Informatii si setari receptor Samsung OR530SK de la Orange – Receptorul oferit de Orange pentru televiziune prin satelit este un model Samsung GX-OR530SK, un receptor mic, elegant si usor de folosit. In acest articol vom detalia meniul si optiunile disponibile pe acest decodor.

Meniul decodorului Samsung contine urmatoarele optiuni:

  • canal (durata info, control parental, schimba codul PIN);
  • sunet (Dolby Digital Pornit/Oprit, iesire audio principala, iesire audio secundara, intarziere audio);
  • imagine (aspectul ecranului, rezolutie ecran, format imagine, durata afisare info, screensaver);
  • limba (limba, subtitrare automata, subtitrare principala, subtitrare secundara);
  • setari (cautare automata, cautare extracanale, setari LNB, actualizare software, mod economic);
  • TV card (informatii smartcard, informatii tehnice, drepturi, casuta mesaje);
  • sistem (informatii produs, informatii software, ecran de informare, reseteaza parametrii initiali);

Doua dintre cele mai importante setari pe care ar fi util sa le cunoastem sunt:
-Revenire la setarile din fabrica (sistem – reseteaza parametrii initiali) si cautarea automata a canalelor (setaricautare automata).

Telecomanda receptorului Samsung este usor de utilizat si are optiune de a opri atat decodorul cat si televizorul. Canalele favorite se acceseaza selectand butonul Fav-CH de pe telecomanda.
Receptorul are urmatoarele porturi: SAT IN (conector cablu pentru antena satelit), AV OUT (conector cablu TRRS), HDMI, Ethernet si mufa alimentator.

Cum se acceseaza si configureaza lista de canale favorite?
Receptorul Samsung OR530SK permite maxim 5 liste de canale favorite iar pentru a configura o astfel de lista trebuie sa urmam acesti pasi: apasam butonul CH List urmat de butonul galben, selectam optiunea creeaza o lista preferata si introducem un nume pentru lista dorita, salvam si adaugam fiecare post dorit folosind butonul din centrul sagetilor.

Receptorul HD se ofera in custodie pentru contractele incheiate pe 24 de luni doar pentru clientii Home Net 4G si/sau telefonie mobila iar pentru fiecare echipament suplimentar platim 1 euro pe luna. Se pot inchiria maxim 2 echipamente suplimentare. Clientii care opteaza doar pentru televiziune prin satelit vor plati 1 euro pe luna inclusiv pentru primul receptor.

Receptorul se foloseste impreuna cu o cartela asemanatoare unei cartele SIM, fiind nevoie sa o introducem in decodor in partea laterala. Daca nu dorim un receptor, Orange ofera si posibilitatea de a opta pentru televiziune prin satelit folosind doar un card TV pentru televizoarele compatibile cu DVB-S2 si CI+.

Daca ati folosit pana in prezent receptorul Samsung in reteaua Orange, ce parere aveti despre aceste echipament? Ati intampinat probleme pana in prezent?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII