Epic Drama difuzeaza seria istorica Domina
Epic Drama va difuza din 19 februarie un serial istoric remarcabil. Serialul se numeste Domina (2021) si va fi difuzat din 19 februarie, de la ora 22, in fiecare seara de luni.

Domina va inlocui serialul Fabrica de papusi. Serialul spune povestea adevarata a uneia dintre cele mai influente si puternice femei care au trait in Roma antica. Domina este imparateasa Livia Drusila (Kasia Smutniak), fiica marelui Marcus Livius Drusus (Liam Cunningham), care s-a sinucis.

Livia a fost adversara de temut a imparatului roman Octavius Augustus care a exilat-o alaturi de sotul sau, Tiberius Claudius Nero (Enzo Cilienti), si pe fiul lor Tiberius (Benjamin Issac). Livia a fost casatorita de tatal sau cu Tiberius de la varsta de 16 ani. Dupa cativa ani de exil, Livia si familia sa s-au intors la Roma. Livia a pus in practica un plan de razbunare impotriva imparatului Octavius Augustus cu care Livia se si casatoreste, divortand de Tiberius.

Cand s-a casatorit cu imparatul Augustus, Livia era insarcinata cu al doilea fiu al sau si al lui Tiberius. La randul sau, imparatul Augustus devenea tatal unei fetite pe nume Iulia. Agustus si Livia se casatoresc la trei zile dupa ce Augustus devine tata. Cand s-a casatorit cu Augustus, Livia avea varsta de 30 de ani.

Epic Drama difuzeaza seria istorica Domina

Dupa ce se casatoreste cu Augustus, Livia descopera cat de greu este sa isi mentina influenta si puterea si sa le asigure un viitor stralucit fiilor sai, in special fiului sau Tiberius. Livia a domnit 60 de ani, ea s-a remarcat prin felul in care a unit familia. Imparateasa Livia a fost mama imparatului Tiberius, bunica paterna a imparatului Caligula si stra-strabunica imparatului Nero. Imparateasa Livia a fost zeificata de Claudius in anul 42 in Hr.

Serialul Domina are doua sezoane cu un total de 16 episoade, durata fiecarui episod este de o ora pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Epic Drama apartine companiei Viasat World are o licenta tematica – filme si seriale de epoca. Epic Drama se afla in pachetele de programe ale celor mai mari operator de cablu, iptv si dth de la noi, cum ar fi Digi, Vodafone, Orange, Focus Sat si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.