Insula Iubirii revine la Antena 1 cu sezonul 6
Postul de televiziune Antena 1 va difuza in curand sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Emisiunea va fi prezentata de Radu Valcan.

Iata care sunt cele 10 ispite masculine ce vor incerca sa descopere cele mai ascunse secrete ale concurentilor din competitia Insula Iubirii, sezonul 6.

Bogdan Ionescu, in varsta de 32 de ani, este organizator de evenimente. Bogdan a mai participat la emisiunea Insula Iubirii dar in calitate de concurent alaturi de prietena lui de  atunci, de care s-a despartit. Cu toate ca Bogdan a fost tradat de mai multe ori, el crede in continuare in dragoste.

Catalin Dumitrescu, in varsta de 31 de ani, este politist. Catalin este un tip cu un fizic bine construit si cu o fire sensibila, este nerabdator sa inceapa aventura.

Ali Habron, in varsta de 33 de ani, este de profesie stomatolog. Ali este de origine palestiniana si este un tip cu un fizic de invidiat. Ali nu a avut noroc in dragoste si s-a inscris la emisiunea Insula Iubirii pentru a ajuta pe alti barbati sa vada daca partenerele lor cu care vor veni in emisiune, sunt de incredere.

Marius Hardoiu, 29 de ani, de profesie meteorolog in aviatie. Marius este un tip serios, matur si pasionat de sport. In timpul liber ajuta copiii cu afectiuni grave. Marius adora sa flirteze. Nici el nu a avut noroc in dragoste.

Daniel Mihai, 29 de ani, de profesie antreprenor. Daniel a facut 15 ani de fotbal profesionist, el este un tip atragator, cuceritor, natural si este tipul care le-a facut pe toate, adica a tradat si a fost tradat. Daniel vrea sa le faca pe concurente sa aleaga intre o relatie si o tentatie.

Marco Cicognini are 35 de ani si este proprietar de club. Marco este un tip ambitios, orgolios si carismatic. Nu a cunoscut pana acum persoana care sa il faca sa se indragosteasca. Marco este proprietarul unui club in capitala si este de origine italiana.

Insula Iubirii revine la Antena 1 cu sezonul 6

Denis Slav, in varsta de 30 de ani, de profesie model. Denis sustine ca orice femeie poate fi atrasa de un discurs perfect.

Florin Cerghit, 26 ani, de profesie fotograf. Florin este un tip orgolios, competitiv si cuminte. El este tipul de baiat cu umarul pe care orice fata care sufera in dragoste poate plange.

Dinu Popescu, 29 ani, de profesie scriitor. Dinu este tipul de baiat care studiaza oamenii iar lucrul acesta ii poate aduce prietenii dar si antipatii.

Cristian Grigorescu, 28 de ani, de profesie antrenor personal. Cristian este pasionat de dans sportiv si este increzator in zodii. Cristian doreste sa testeze toate participantele din emisiunea Insula Iubirii.

Emisiunea Insula Iubirii s-a filmat pe insula Coconut. Noul sezon le va prezenta telespectatorilor noi povesti de viata, noi locatii si multe alte provocari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.