Ingeri tacuti are premiera pe Acasa TV
Acasa TV aduce in premiera in Romania un nou serial turcesc de exceptie. Serialul se numeste Yurek Cikmazi / Ingeri tacuti. Serialul va intra pe post din 3 ianuarie, de la ora 22 si va fi difuzat de luni pana vineri. Ingeri tacuti va intra in locul serialului Sarutul otravit care se incheie pe 2 ianuarie 2024.

Rezumat serial Ingeri tacuti

Serialul spune o poveste tulburatoare a unei femei si a familiei sale. Cennet (Ayca Bingol) este o femeie maltratata de sotul ei, Yilmaz (Mesut Akusta) tot timpul. Cennet ajunge la spital dupa un abuz al sotului ei. Acolo, ea primeste numarul de telefon al unei avocate celebre pe nume Zeynep (Irem Helvacioglu) care are biroul langa spitalul unde este internata Cennet.

Inainte sa o sune pe Zeynep, Cennet scrie o scrisoare in care mentioneaza toate abuzurile pe care sotul ei i le-a facut. Dupa ce termina scrisoarea, Cennet o suna pe Zeynep si o roaga cu ultimele puteri ca ea sa citeasca scrisoarea dupa ce Cennet moare. Initial, Zeynep crede ca scrisoarea este un testament insa aceasta scrisoare este de fapt o plangere penala. In ziua in care Zeynep citeste scrisoarea, vietile lui Yilmaz si a copiilor sai se vor schimba radical.

Ingeri tacuti are premiera pe Acasa TV

Distributia serialului Ingeri tacuti este una de exceptie. Pe actrita Ayca Bingol telespectatorii din Romania o stiu din serialul Tradarea (a interpretat rolul lui Cemile). Mesut Akusta a jucat in seriale ca: Miracol in celula 7 (film difuzat de Netfix in trecut), In bataia inimii (difuzat in trecut de Kanal D), Ultima linie de aparare si Trandafirul Negru. Alp Navruz (Halit, fiul lui Cennet) a mai jucat in seriale ca Femeie in infruntarea destinului, Tine-ma de mana si altele.

Serialul Ingeri tacuti a fost difuzat in Turcia de TRT 1. Serialulare un total de 28 de episoade, durata fiecarui episod este de 2 ore si 15 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1. Avand in vedere ca pe Acasa serialul va avea durata de o ora cu reclame, inseamna ca serialul va avea un numar mai mare de episoade in Romania.

Ingeri tacuti se va putea urmari si in reluare de luni pana vineri, de la ora 9 dimineata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU