Insula iubirii – sezonul 8 incepe la Antena 1
Una dintre cele mai urmarite emisiuni matrimoniale ale postului Antena 1 va reveni in curand in grila de vara. Insula iubirii va reveni din 15 iulie cu cate trei editii pe saptamana. Iata tot ce se stie despre sezonul 8 al emisiunii.

Sezonul 8 Insula iubirii s-a filmat in Thailanda, emisiunea va fi prezentata tot de Radu Valcan. In ceea ce priveste modul de desfasurare al emisiunii, timp de 21 de zile 5 cupluri isi vor testa fidelitatea si increderea unul fata de celalalt. In ajutorul testarii cuplurilor vin 10 ispite feminine si 10 ispite masculine. Cele 5 cupluri care isi vor testa relatia sunt:

  • Cristina si Andrei – Cei doi au participat si la emisiunea matrimoniala Mireasa pentru fiul meu acum mai bine de 10 ani
  • Bianca si Robert – Bianca a participat acum 2 ani la emisiunea matrimoniala Casa iubirii insa nu a reusit sa isi gaseasca acolo marea iubire
  • Iustina si Cornel
  • Daiana si Rares
  • Maria si Daniel

Iata care sunt cele 10 ispite feminine care vor participa la emisiunea Insula iubirii: Larisa, Anca Zotoiu, Betty Ioana, Ana Vaida, Maria Tebies, Giulia Sabrina, Tina Ulmeanu, Diandra Doris, Flori Olar, Loredana Martin. Majoritatea ispitelor feminine sunt influencere iar conturile lor de socializare sunt pline de poze provocatoare, poze ce au primit o multime de aprecieri din partea faniilor.

Insula iubirii – sezonul 8 incepe la Antena 1

Acestea sunt cele 10 ispite masculine: Romeo Vasilioni, Alin Simoiu (cei doi au fost ispite masculine si in sezoanele trecute ale emisiunii), Eric Berinde, Alex Beni, Andrei Marcel, Darius Macinic, Teo Cosmin,  Radu Stoicescu, Aurelian Dumitru, Dorian Ungureanu. Daca primii 2 concurenti au mai fost in postura de ispite masculine, ceilalti 8 sunt pentru prima data in aceasta postura.

Filmarile sezonului 8 s-au terminat iar surse media spun ca doar trei cupluri din cele 5 care au participat la aceasta emisiune au mai pus poze impreuna pe conturile lor de socializare dupa ce s-au intors din Thailanda, celelalte 2 cupluri nu au mai postat nici o poza sau un anunt pe paginile lor de socializare care sa ateste ca au ramas sau nu impreuna.

Reamintim ca in aceasta vara in grila postului Antena 1 revine si emisiunea estivala Splash! Vedete la apa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII