Informatii mini router wifi portabil Vodafone
Vodafone (fosta UPC) ofera de multi ani abonatilor posibilitatea de a opta pentru un mini router wifi mobil, dispozitivul este gratuit in cazul anumitor pachete de servicii fixe. Conform mesajelor primite din partea abonatilor Vodafone, interesul pentru acest echipament a crescut dupa ce Vodafone a inceput informarea abonatilor despre inchiderea serviciului Vodafone Wi-Free din 26 februarie 2021. In aceeasi informare, este promovat acest mini router wireless portabil.

In acest articol vom detalia informatii despre acest echipament. Unul din modelele oferite este Alcatel MW40CJ, ca orice router (hotspot) wifi portabil, functioneaza cu o cartela SIM, scopul dispozitivului fiind sa functioneze ca un hotspot wireless. Aceeasi functie o putem utiliza si pe un smartphone (majoritatea telefoanelor inteligente permit activarea functiei hotspot).

Oferta de date a cartelei oferite cu acest mini router este SmartNet Bonus, in mod normal costa 3 euro pe luna insa este oferita cu 0 euro abonatilor la serviciile fixe Vodafone. Daca se renunta la serviciile fixe, pretul acestui serviciu va fi 3 euro pe luna. Acestea sunt beneficiile incluse in aceasta optiune de date:

  • 10GB trafic de date la viteza normala, dupa depasirea acestei limite, viteza este redusa la maxim 128 Kbps insa traficul ramane nelimitat, fara sa genereze costuri suplimentare
  • Bonus net nelimitat in prima luna
  • Optiune net nelimitat 48 de ore (se activeaza din aplicatia MyVodafone la fiecare 30 de zile)
  • aceasta optiune nu are acces in roaming

Mini routerul wifi portabil nu are porturi LAN, functioneaza doar wireless si suporta maxim 10 dispozitive conectate simultan. Modelul suporta viteze LTE de maxim 150 Mbps download si 50 Mbps upload insa Vodafone mentioneaza ca vitezele maxime disponibile cu acest dispozitiv sunt 75 Mbps download si 37.5 Mbps upload.

Informatii mini router wifi portabil Vodafone
Acest hotspot portabil, Alcatel MW40CJ suporta firewall, QoS si VPN passthrough. Ne putem conecta doar la reteaua wireless 2.4GHz, dispozitivul nu suporta 5GHz.

Conditii contractare mini router wifi portabil Vodafone
Pana in prezent, acest echipament era oferit abonatilor noi Vodafone fix sau abonatilor existenti Vodafone fix la prelungirea contractului. O alta categorie de abonati sunt cei existenti (servicii fixe), care opteaza pentru un abonament Vodafone mobil. In anumite conditii, se poate oferi si altor categorii de abonati insa este indicat sa adaugam echipamentul in cos in aplicatia MyVodafone pentru a verifica daca in cazul nostru genereaza costuri suplimentare. Livrarea dispozitivului este gratuita.

Putem comanda mini routerul wifi portabil Vodafone din aplicatia MyVodafone, urmand sa fie livrat gratuit (fara taxe de livrare) in 7 zile, conform site-ului Vodafone.

Daca intampinati probleme cu instalarea, configurarea sau utilizarea dispozitivului wireless Vodafone, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Am achiziționat de la Vodafone un mini router wifi, dar nu știu cum sa îl activez. Este seria R218t. Dacă se poate, va rog sa îmi spuneți cum se poate activa (cartela). Va mulțumesc.