Legatii – film romanesc disponibil pe Netflix
In acest articol va vom recomanda un film romanesc destul de interesant cu o distributie plina de artisti si vedete cunoscute. Filmul se numeste Legatii (2022) si este disponibil pe platforma de streaming Netflix.

Legatii spune povestea unui grup al unei companii, care vor sa faca o drumetie pe munte. Dupa o noapte plina de distractie si bautura, membrii grupului afla in dimineata urmatoare de la directorul companiei ca vor face o drumetie de 24 de ore putin mai diferita fata de alte drumetii.

Calatoria va fi facuta pe un drum muntos in care toti membrii vor fi legati intre ei cu o sfoara pe tot traseul. Cu toate ca la inceput angajatii companiei s-au opus, pana la urma au acceptat sa fie legati intre ei si sa faca astfel traseul. Toti membrii grupului isi iau la ei strictul necesar si pleaca legati intre ei cu o sfoara la o distanta de 2 metri unul fata de altul.

Urmarind acest film veti afla prin ce aventuri si peripetii vor trece membrii acestei companii.

Legatii – film romanesc disponibil pe Netflix

Filmul Legatii a fost facut de regizorul Iura Luncasu care a declarat despre acest film ca a fost un proiect ambitios. Regizorul s-a orientat spre o zona de smart content cu un subiect care sa capteze audienta. Iura Luncasu a mai declarat despre Legatii ca a fos un proiect la care distributia a reactionat foarte bine.

In acest film, cinefilii ii vor vedea pe: Smiley (Razvan), Augustin Viziru (Cornel), Speak,  Stefania, Nicole Cherry si altii. Muzica filmului Legatii este asigurata de: Smiley, SATRA BENZ cu piesa Bani murdari (Fii tot ce poti) sau Nicole Cherry si Skizzo Skillz cu piesa Lalele Lila.

Regizorul filmului a declarat ca a schimbat povestea pe parcurs, initial se dorea o poveste despre cantareti insa s-a schimbat scenariul si sa ajuns la ITisti. Printre producatorii acestui film se numara si casa de productie muzicala HaHaHa Production.

Filmul Legatii este foarte apreciat, la doar 2-3 saptamani de la lansarea sa pe platforma Netflix filmul a obtinut nota 3,5. Filmul s-a filmat pe Cheile Gradistei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Foarte apreciat dar are nota 3,5! Merita 0,5! Dacă iei 15 elevi de la liceu și îi pui să joace în film nu e nicio diferență între ei și „actorii” din acest film! Am pierdut 1 oră jumătate să îl văd!