Intalnire, casatorie, crima – serie Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna februarie pe postul de documentare Crime+Investigation.

Intalnire, casatorie, crima – din 6 februarie, in fiecare duminica, de la ora 23. Aceasta serie documentara prezinta cazuri adevarate de omucideri din intreaga lume, atunci cand o persoana casatorita isi ucide partenerul. Cazurile din seria Intalnire, casatorie, crima sunt detaliate de diferite persoane cum ar fi: frati, surori, vecini, colegi de munca, prieteni apropiati si alte personaje.

Cazurile prezentate in acesta serie scot la suprafata si cauzele care duc la savarsirea crimelor, iar aceste motive sunt foarte diverse: de la lacomie (crime comise pentru a incasa diverse sume de pe urma asigurarilor), la gelozie (in urma descoperiri unor aventuri conjugale) sau crime facute din comoditate.

Seria documentara Intalnire, casatorie, crima este alcatuita din 13 episoade, fiecare episod avand durata de o ora.

Intalnire, casatorie, crima – serie Crime+Investigation

Orele dinaintea crimei – sezonul 3, din 9 februarie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 23. Se stie ca solutionarea unei crime se poate face in ultimele 24 de ore de viata a unei victime. Episoadele din aceasta serie documentara urmareste o serie de detectivi care pun cap la cap evenimentele petrecute in ultimele 24 de ore dinaintea crimei.

Fiecare episod este un puzzle mortal in care vom vedea fiecare pas al cautarii zguduitoare. Sezonul 3 al seriei Orele dinaintea crimei este alcatuit din 10 episoade, fiecare episod avand durata de o ora.

Filmat la tribunal – sezonul 4, din 18 februarie, in fiecare zi de vineri, de la ora 23. Aceasta serie documentara este prezentata de Dan Abrams si prezinta imagini din salile de tribunal in care vom vedea o serie de reactii nervoase a unor judecatori, confruntrari directe petrecute in timpul proceselor sau incercari de evadare a unor condamnati.

Sezonul 4 al seriei documentare Filmat la tribunal are 10 episoade, fiecare episod are durata de 30 minute.

Postul de televiziune Crime+Investigation este singurul post TV din tara care difuzeaza  documentare despre crime, apartine companiei A+E Network si se receptioneaza in grilele operatorilor: Vodafone, Focus Sat si Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII