Inventarea minciunii / Anna Karenina – in luna martie la DIVA
In luna martie, postul de televiziune Diva va difuza in serile de sambata, de la ora 20, filme cu si despre femei celebre.

Ricki and The Flash / Ricki si The Flash (2015) – 4 martie, ora 20. Ricki (Meryl Streep) este o cantareata rock care, timp de 20 de ani, a ales sa calatoreasca cu trupa si sa cante in turnee decat sa stea acasa cu familia sa. Dupa 20 de ani, ea decide sa renunte la concerte si sa se intoarca in sanul familiei ca sa recupereze timpul pierdut, mai ales ca baiatul sau este in prag de divort.
Filmul are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Georgia Rule / Bunica-i sefa (2007) – 11 martie, ora 20. Rachel (Lindsay Lohan) este o adolescenta rebela care nu mai asculta de nimeni. Lilly (Felicity Huffman), mama lui Rachel, o trimite pe aceasta sa stea toata vara cu bunica sa Georgia (Jane Fonda) care isi traieste viata dupa reguli stricte. Cine ii calca pragul casei este obligat sa respecte acele reguli.

Dupa un timp petrecut cu bunica sa, tanara Rachel este schimbata complet, din fata rebela ea devine o fata ascultatoare. Odata cu aceasta schimbare, cele trei femei, Rachel, Lilly si Georgia, vor descoperi niste secrete de familie de mult uitate.
Filmul Bunica-i sefa are durata de o ora si 53 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

The Invention of Lying / Inventarea minciunii (2009) – 18 martie, ora 20. Mark Bellison (Ricki Gervais) este un scenarist care traieste intr-o societate unde toata lumea spune adevarul. Mark nu prea are succes in cariera sa de scenarist. El trebuie sa scrie ceva interesant despre anii 1300 atunci cand a aparut ciuma.

In acea perioada nu s-a intamplat nimic interesant cu exceptia carantinei, asa ca pentru a avea succes cu scrierile lui, Mark incepe sa minta despre acea perioada.
Inventarea minciunii are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Inventarea minciunii / Anna Karenina – in luna martie la DIVA

Anna Karenina (2012) – 25 martie, ora 20. Actiunea filmului se petrece in Rusia anului 1874. Anna (Keira Knightley) duce o viata de vis in inalta societate a Rusiei. Ea este casatorita cu Karenin (Jude Law), un ofiter de rang inalt. Cei doi au un baietel, intr-o zi Anna primeste o scrisoare de la fratele sau Oblonski (Matthew Macfadyen), care ii cere Annei sa vina la Moscova pentru a o convinge pe sotia sa sa nu divorteze.

Anna pleaca si pe drumul catre gara se intalneste cu contesa Vroskaia (Olivia Williams), care este condusa spre tren de fiul sau, ofiterul Vronsky (Aaron Taylor-Johnson), de care Anna se indragosteste.
Filmul Anna Karenina are durata de 2 ore si 9 minute. pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.