Downton Abbey se va vedea pe Netflix
Serialul de exceptie Downton Abbey va putea fi vizionat in curand pe Netflix, conform anuntului facut pe pagina oficiala Facebook Netflix.

Actiunea serialului se desfasoara la inceputul secolului XX in conacul fictiv Yorkshire intre 1912 si 1926. Downton Abbey descrie povestea familiei aristocrate Crawley iar printre evenimentele majore descrise in serial putem mentiona scufundarea Titanicului, izbucnirea Primului Razboi Mondial, criza sanitara spaniola, scandalul Marconi si multe altele.

Acest serial de epoca a fost difuzat intre 2010 si 2015, avand 6 sezoane si 52 de episoade lansate. A castigat numeroase premii, printre care nu mai putin de 15 premii Primetime Emmy. Pe IMDB a obtinut, de asemenea, o nota foarte mare si anume 8.7 din aproximativ 171.000 de recenzii.

Este interesant de stiut ca serialul a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy, avand 27 in total, detinand recordul in acest sens.
Este cea mai vizionata drama britanica de epoca.

Downton Abbey se va vedea pe Netflix

Serialul a fost creat de Julian Fellows (Gosford Park – 2001) iar in distributia serialului putem vedea urmatorii actori: Hugh Bonneville (a castigat doua premii Primetime Emmy cu acest serial), Phyllis Logan (castigatoarea unui premiu BAFTA datorita performantei din Another Time, Another Place – 1983), Elizabeth McGovern (nominalizata la un premiu Oscar cu Ragtime – 1981), Brendan Coyle (Me Before You – 2016), Laura Carmichael (Tinker Tailor Soldier Spy – 2011), Jim Carter si altii.

Downton Abbey va fi adaugat pe Netflix din 15 august 2021, urmand sa avem posibilitatea de a viziona integral toate sezoanele.
In 2019 a fost lansat si un film cu acelasi nume, o continuare a serialului finalizat in 2015.
Downton Abbey poate fi vizionat pana pe 31 iulie pe HBO Max.

Netflix continua adaugarea de continut valoros, desi majoritatea productiilor adaugate sunt noi (multe sunt Netflix Original), acestia adauga si productii mai vechi. Acest lucru nu este rau din moment ce filmele si serialele adaugate sunt de calitate.

Daca ati urmarit deja acest serial, ce parere aveti despre productia ce va putea fi vizionata pe Netflix?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.