Irma Vep se vede pe HBO
In acest material vom continua sa va recomandam cele mai interesante seriale disponibile pe platformele de streaming. Un astfel de serial ce va fi disponibil pe HBO Max este Irma Vep (2022). Acest serial va fi difuzat la TV si pe aplicatia HBO Max din 7 iunie, de la ora 20.

Irma Vep este o continuare a filmului cu acelasi nume regizat de Oliver Assayas in 1996, care aduce un omagiu filmelor mute facute in trecut de regizorul Louis Feuillade. Serialul spune povestea unei actrite pe nume Mira (Alicia Vikander) care este dezamagita atat pe plan profesional cat si pe plan personal, ea despartindu-se recent de iubitul sau. Cu toate acestea, Mira se duce in Franta pentru a juca intr-un remake al unui film francez mut.

In timp ce Mira joaca acel rol, ea nu mai poate sa faca diferenta dintre fictiune si realitatea din jurul sau. Irma Vep este regizat tot de Oliver Assayas, cel care a realizat si filmul in 1996. Ambele productii au fost prezentate pentru prima data in cadrul Festivalului Cannes.

Oliver Assayan a declarat despre serial ca este o comedie care incearca sa prinda spiritul filmelor originale cu Irma Vep intr-o lume si epoca diferite, despartite de filmele din anul 1915, cand s-a facut primul film Irma Vep. Primul film a socat cinefilii prin costumul actritei negru, mulat complet.

In distributia acestui serial ii vom vedea pe  actorii: Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross si altii. Regizorul Oliver Assayas si actrita Alicia Vikander sunt si producatorii acestui serial.

Irma Vep se vede pe HBO

Alicia Vikander este casatorita cu actorul Michael Fassbender. Alicia a jucat in franciza Tomb Raider, interpretand rolul principal, cel al Larei Croft. Alicia si Michael s-au cunoscut in 2014 si in 2017 au facut nunta.

Serialul Irma Vep are 8 episoade si a fost filmat in Paris. Durata medie a fiecarui episod este de o ora. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,5.

HBO Max apartine companiei Warner Bros Discovery. Inca de la lansare, platforma a adus si continut local autohton printre care amintim: show-ul One True Singer, documentarul Romania Salbatica si in curand  va incepe documentarul Irina Rimes: Pe drumul meu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.