Marea linistii / The silent sea – Netflix
Netflix pregateste lansarea unui nou serial sud-coreean promitator numit Marea linistii / The silent sea.

Rezumat serial Marea linistii
Actiunea se desfasoara in viitor atunci cand resursele planetei Pamant devin din ce in ce mai reduse, in special in ceea ce priveste apa si mancarea, cauzele fiind desertificarea. Yoon-jae (Gong Yoo) este un soldat al agentiei spatiale inclus intr-o echipa speciala impreuna cu Ji An (Bae Doona), pentru o calatorie pe Luna. Misiunea echipei este sa obtina o mostra misterioasa de pe o statie spatiala abandonata.

Actiunea este derulata intr-un viitor distopic in care calatoriile spatiale sunt vitale din cauza resurselor aproape epuizate de pe Pamant. Desi in trailerul lansat nu sunt oferite foarte multe detalii privind ce se va intampla in acest serial, il puteti viziona aici:

In serial vom vedea actori precum Bae Doona (cunoscuta pentru rolurile interpretate in Atlasul norilor si Sense8, ambele productii sunt disponibile pe Netflix), Gong Yoo (a avut roluri in productii cunoscute precum Jocul calamarului, Train to Busan sau Guardian: The Lonely and Great God), Joon Lee (Ninja Assassin – 2009) sau Heo Sung-tae (a interpretat rolul lui Jang Deok-su in Jocul calamarului).

Productia este regizata de Choi Hang-Yong iar noul serial este realizat dupa o alta productie scrisa si regizata de el, The sea of tranquility.

Marea linistii / The silent sea – Netflix

Primul sezon al serialului Marea linistii are 8 episoade iar durata fiecarui episod va fi de aproximativ 45 de minute. Premiera serialului va avea loc pe Netflix in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie 2021.

Anul acesta, Netflix a lansat multe productii coreene iar atentia abonatilor platforme s-a indreptat din ce in ce mai mult catre aceste productii in special dupa succesul avut cu un alt serial Netflix Original, Jocul calamarului (Squid Game), in care au roluri doi dintre actorii serialului Marea linistii.

Povestile unei generatii cu Papa Francisc – Netflix

Din 25 decembrie vom putea viziona pe Netflix seria documentara Povestile unei generatii cu Papa Francisc (Stories of a Generation – with Pope Francis) in care Papa Francisc dar si alti barbati si femei trecuti de 70 de ani, oameni atat faimosi cat si obisnuiti, povestesc diverse intamplari din viata lor.
Aceasta serie are 4 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.