Jocuri cu camioane

Pentru pasionatii de putere si nu de viteza au existat intodeauna camioanele. Tot pentru ei au fost create si jocurile cu camioane. Cele mai bune jocuri sunt Euro Truck Simulator, Scania Truck Simulator, 18 whels of steel etc.

Euro Truck Simulator (creat de compania SCS) a devenit unul dintre cele mai populare jocuri cu camioane. Acest lucru nu se intampla datorita companiei creatoare ci a utilizatorilor care au dezvoltat game intregi de mod-uri, dedicate sa-ti modelezi jocul si modul de a juca dupa bunul plac.

 

Din pacate aceste jocuri costa bani. De exemplu, pentru a juca multiplayer este nevoie de licenta care nu este chiar scumpa, insa nu oricine si-o permite. Totusi exista si o alternativa, si anume joculetele cu tiruri.

Pe acest site se gaseste o gama larga de joculete cu tiruri, gratuite si usor accesibile pentru oricine. Ele se joaca simplu, cu un singur click si nu este nevoie sa le instalati pe fiecare in parte. Pentru fiecare joc in parte exista un set de instructiuni, menite sa ajute jucatorul sa-si termine nivelele cat mai repede cu putinta.

Site-ul este aranjat si bine organizat astfel incat sa-i faca utilizatorului o navigare cat mai usoara. Aici gasiti jocuri de la „Actiune cu tirul”, „Asul tirurilor” sau „Autostrada Infernala” pana la jocuri precum „Blocaj in trafic”, „Camionul pompierilor” sau „Car transporter”.

Update 17.02.2020: Alternativa prezentata in articol nu mai este functionala;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII