Kanal D2 difuzeaza serialul grecesc Drumul tacerii
Postul de televiziune Kanal D2 va difuza din 3 aprilie seriale interesante. Aceste seriale premiate international vor fi difuzate de luni pana vineri, de la ora 15, intr-un program numit Cinemondo.

Siopilos Dromos / Silent Road / Drumul tacerii (2021) este un serial grecesc ce va fi difuzat in premiera in Romania. Actiunea serialului se petrece in Atena intr-o comunitate bogata si linistita. Linistea comunitatii este tulburata intr-o zi cand un autobuz scolar dispare cu tot cu cei 9 copii de scoala generala.

Politistii incep o ancheta si gasesc repede autobuzul scolar numai ca acesta este gasit gol, fara copii si fara sofer. Ancheta politiei bate pasul pe loc pana in momentul in care jurnalista Thaleia Karouzou (Penelope Tsilika) este contactata de rapitori si i se cere o recompensa de 100 de milioane.

Pe langa profesia de jurnalist, Thaleia este si matusa a doi copii rapiti. Parintii celor doi copii o suspecteaza pe tanara jurnalista ca ar colabora cu rapitorii pentru ca parintii nu inteleg de ce cererea de recompensa a fost trimisa jurnalistei si nu lor. Ofiterul de politie Nasos Oikonomidis (Dimitris Lalos), cel care conduce ancheta, are el alti suspecti si nu crede ca jurnalista ar avea vreo legatura cu rapitorii.

Kanal D2 difuzeaza serialul grecesc Drumul tacerii

Nasos crede ca directorul scolii, Violeta (Mirto Alikaki) le ascunde lucruri importante. Intre rapitori si cei rapiti exista tensiuni. Soferul autobuzului nu sta degeaba si incearca sa ii imbuneze pe rapitori, sa nu le faca niciun rau copiilor. Tensiuni aprinse apar si intre rapitori, unul dintre rapitor nu este de acord cu unele metode abordate de colegii lui asupra copiilor.

Drumul tacerii este un serial plin de suspans si cu intorsaturi neasteptate de situatii. Serialul a fost difuzat in Grecia in 2021, are un sezon cu un total de 13 episoade iar durata fiecarui episod este de o ora. Pe IMDb a obtinut nota 8.
Serialul va fi difuzat joia si vinerea, de la ora 15:00.

Pe Kanal D2 se vor difuza si alte seriale interesante, cum ar fi: seriale turcesti (Hercai, Bahar: viata furata), seriale asiatice (Yanxi: palatul suspinelor, din 3 aprilie de la ora 15).

Kanal D2 se va lansa pe 2 aprilie, de la ora 19, acesta va inlocui Bucuresti TV.

Update 14.05.2023: Ultimul episod al serialului va fi difuzat pe 18 mai, de la ora 15:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII