Antici bogati si nebuni – serie documentara History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare difuzate in luna decembrie pe postul History Channel.

Hitler: O viata in imagini – 8 decembrie, ora 22. Acest serial documentar prezinta viata, ascensiunea si decaderea celui mai crud dictator nazist. Cu ajutorul unor filmulete si fotografii vom descoperi ca Hitler a dorit sa se faca remarcat inca din copilarie. Ascensiunea sa a inceput din momentul in care s-a inscris in Partidul Nazist German.

Ajuns la putere, Hitler a folosit tehnologia acelei epoci pentru a-si consolida puterea in lume. Cu toate ca avea o viata personala interesanta, Hitler a avut grija de imaginea sa si a controlat tot pentru a putea coincide cu idealismele sale national-socialiste. Hitler avea ideologii bazate pe ura rasiala. El a construit lagare de concentrare si exterminare unde aveau loc cele mai crunte orori.

Hitler a dorit sa schimbe ordinea in lume insa ambitia sa a dus la cel mai mare dezastru vazut vreodata. Serialul documentar Hitler: O viata in imagini are 4 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

Antici bogati si nebuni – 12 decembrie, de la ora 21. Acest serial documentar prezinta cei mai bogati oameni din istoria lumii. Cei mai bogati oameni au influentat puterea, le stim numele si le cunoastem faptele. Pentru a-i intelege pe bogatii lumii care au dominat trecutul, trebuie sa luam urma banilor si sa aflam cine a avut cei mai multi bani si cum au fost cheltuiti.

Seria documentara Antici bogati si nebuni ne va arata cum au facut avere cativa dintre cei mai emblematici si puternici oameni din istoria omenirii antice si nu numai, printre acestia ii vom enumera pe: Napoleon, Kubla Kuhan, Montezuma, Tutankhamon, Nero sau Ecaterina cea Mare.

Antici bogati si nebuni – serie documentara History Channel
Seria documentara Antici bogati si nebuni are 12 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 30 minute.

Jucariile care au schimbat lumea – sezonul 2 – 18 decembrie, ora 21. Seria relateaza povestile si rivalitatile care a dat nastere la industria jucariilor. In cel de al 2-lea sezon, telespectatorii vor vedea povestea celui care a facut primele jocuri video si fondatorul ATARI, povestea lui Nolan Bushnell, cel care a creat jucariile Marvin Glass.

Acesti creatori de jucarii au facut imperii de miliarde de dolari pe fundalul unei lumi in schimbare. Sezonul 2 al serialului documentar Jucariile care au schimbat lumea are 9 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.