Kapital TV va emite doar HD
In cursul zilei de joi, 26 ianuarie, s-a discutat in sedinta CNA solicitarea venita din partea Green Gold Media TV privind modificarea licentei audiovizuale a serviciului de programe Kapital TV. Acestea sunt modificarile cerute:

 • format de difuzare – trece de la SD la HD
 • modificare sediu social – din Petrosani, Str. Aviatorilor, Bl. 16, Ap. 3 in Voluntari, Sos. Erou Iancu Nicolae, Nr. 29, et. 2
 • modificare actionariat
 • localitate acordare licenta – din Petrosani in Voluntari
 • modificare decizie de autorizare

Reprezentantii postului au mentionat in sedinta cateva noutati privind grila de programe. In sedinta au existat discutii si despre reprezentantii postului si despre activitatile cu care se ocupa acestia.

De asemenea, s-a discutat despre acordul conform caruia o terta persoana fizica sau juridica sa intervina in continutul televiziunii Kapital TV (reprezentantii postului au mentionat ca exista un acord pentru a ceda o parte din emisie catre un alt furnizor), insa reprezentantii Kapital TV au mentionat ca isi asuma responsabilitatea editoriala.

Kapital TV va emite doar HD

Solicitarea a fost discutata si in cadrul unei sedinte anterioare insa a fost amanata.
Solicitarile au fost votate separat, dupa cum urmeaza:

 1. Modificare sediu social – aprobat cu cateva voturi impotriva, s-a trimis si o somatie pentru faptul ca s-a realizat fara acordul Consiliului National al Audiovizualului
 2. Modificare actionariat – 5 voturi impotriva
 3. Modificare localitate acordare licenta si format de difuzare – aprobat in unanimitate

Kapital TV difuzeaza emisiuni precum KTV Info, K la teatru, Pansament pentru suflete, Muzica neamului, Realitatea in politica, Kapital special, Stiinta si spiritualitate, K la noi, Aducator de bucurie si altele.

Kapital TV se afla in grilele principalilor operatori de televiziune prin cablu, fiind inclus in lista must carry in vigoare (a ocupat pozitia 39 pe lista must carry a anului 2022, in curand va fi publicata si lista pe 2023).

Voi ce parere aveti despre Kapital TV? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. Kapital Tv „jucaria” unui preot Mafiot (i-mi asum ce spun) detinator a mai multor firme prin care plimba bani multi ca sa pacaleasca Legea. Televiziunea se afla pe aceeasi strada cu biserica unde „minte” omul prostimea (ca majoritatea fețelor bisericesti), una pozeaza pe la KTv, Etno, Inedit, etc. Alta e omul in realitate (eu intalnindu-ma in viata asta cu excrocul). Nu are nici o treaba inaginea lui falsa de reprezentant a lui D-zeu cu realitatea! Joaca teatru la greu si e excroc!

  In alta ordine de idei, „angajatilor” care nu-s din Bucuresti le-a fost promis cazari umane, iar in realitate ei sunt tinuti in chiliile busericii unde minte omul enoriasii.

  Toate astea se pot verifica simplu…cu o vizita la sediul Super Televizuinii Kapital.