Prima TV HD intra in grilele Telekom si Orange
Desi emite din 30 noiembrie, Prima TV HD a intrat ieri in grila de programe Vodafone si RCS – RDS. Astazi postul a intrat si in grila de cablu digital Telekom, inlocuind varianta SD. Inca nu este disponibil pe IPTV insa ar trebui sa fie introdus tot astazi.

Prima TV HD va intra si in grila Orange insa momentan doar pentru abonatii care sunt pe reteaua inchiriata de la Telekom, nu si in grila disponibila pe infrastructura proprie Orange. Conform unor surse interne, astazi ar trebui sa intre in grila de programe Orange (infrastructura Telekom).

De astazi, stirile FOCUS urmeaza sa fie transmise in format HD pe Prima TV, urmand sa fie prezentate de luni pana joi de la ora 18:00 de catre Andreea Berecleanu. De vineri pana duminica, stirile vor fi prezentate de Saizu Nichi – Marius de vineri pana duminica.

Prima TV HD intra in grilele Telekom si Orange
De luni pana vineri de la ora 15:00, stirile vor fi prezentate de Livia Graur iar stirile noptii, de luni pana vineri de la ora 23:00, vor fi prezentante de Ioana Maria Moldovan.

In ceea ce priveste stirile sportive, aceastea vor fi prezentate de Florin Caruceru si Anca Serea.
Zona de politic va fi acoperita de corespondentul senior Sebastian Zachmann, venit recent de la Adevarul.

Reamintim ca ultimele doua emisiuni aduse de Prima TV sunt Darul Cartii si Shelly Show.
Ultimul program introdus in grilele Orange si Telekom este Aleph News.

Reamintim ca Fine Living si Discovery Showcase HD se vor inchide in Romania incepand cu 31 decembrie 2020 si in restul regiunii EMEA pana pe 31 ianuarie 2021, acest lucru afecteaza abonatii abonatii Orange (infrastructura proprie), avand in vedere ca Discovery Showcase HD este in grila. Momentan, nu avem informatii daca va fi inlocuit de alt post.

Voi receptionati Prima TV HD?

Update: Prima TV HD este disponibil acum atat la Telekom (cablu digital si IPTV) si in grila de programe Orange (infrastructura Telekom);

Update 09.12.2020: Prima TV HD este acum disponibil si in grila Orange in zonele cu infrastructura proprie, pe pozitia 6;

Update 15.12.2020: Prima TV HD este acum disponibil si in grila de televiziune prin satelit Orange;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

 1. multe programe hd nu se regasesc in grila de programe telekom satelit,intrebarea este de ce,iar dac nu se pot introduce de ce abonamentul costa la fel? in orasul Draganesti olt nu se poate introduce iptv,nu aveti fibra optica,internetul este dezolant de lent.In curand plec de la voi catre digi rcs rds.

   • La operatorul local,chiar pe analog aveam tot cam atatea canale+ cateva regionale,asta inainte de ai cumpara akta,acum grila pe dth a operatorilor,e permanent in urma celei de pe cablu digital+costurile exorbitante ale echipamentelor pt receptia tv satelit+contractele pe doi ani,amenintatoare pt abonatii neinformati,de aia raman captivi la un operatoras din asta major plus taxele,plus calitatea serviciului la tara,deja e mult,plus ca astepti pt anumite sesizari probleme mai mult ca inainte

    • De acord ca preturile de inceput la Digi DTH sunt mari comparativ cu alti operatori insa abonamentul este destul de ieftin.
     Insa, nu prea inteleg ce treaba are reteaua de cablu Akta si DTH-ul Digi.
     Cat despre contractele pe 2 ani, toti operatorii ofera conditii care nu sunt avantajoase daca nu optezi pentru 12/24 de luni, nu numai Digi.
     Cat despre calitatea serviciilor, personal consider serviciile prin fibra optica de la Digi sunt de o calitate ridicata. De curiozitate, ce servicii consideri ca au o calitate mai ridicata? Sarma celor de la Akta sau de la Vodafone? Sau sarma Telekom, ca fibra au in doar cateva zone? Poate Orange sa ii ajunga din urma din punctul acesta de vedere, dar si ei au doar o mana de zone cablate pe reteaua proprie.

     • Nu Robert,Akta a cumparat operatorul local,am ramas la serviciul de internet fix al celor de la Akta,prost de tot exact ca si la firma locala,la grila tv am zis sa trec la Digi dth,prost si scump si ala, fara sa stiu ca Digi nu are retea terestra in zona,abonamentul digi satelit baza 25 lei e o gluma,platesc ratele a doua decodoare pe langa abonament,pretul ajunge la 50 lei pe luna,plus internetul fix de la akta,era m ai bine la operatorul local in aceste conditii