KBS World si Russia Today au iesit din grila UPC

KBS World si Russia Today au iesit din grila UPC, KBS World nu mai este disponibil din data de 26 august 2019 iar Russia Today a iesit in cursul zilei de azi. De asemenea, Top Shop TV a iesit din grila in aceeasi perioada cu KBS World iar posturile Est TV, Deva TV si Litoral TV au intrat in unele zone.

Programul corean KBS World a iesit din grila UPC incepand cu 26 august 2019 starnind nemultumiri in randul multor abonati, raspunsul reprezentantilor UPC in acest sens a fost urmatorul: „Multumim pentru interesul manifestat fata de serviciile UPC. Din pacate incepand cu data de 26 August canalul KBS nu va mai fi transmis pe teritoriul Romaniei.„. Asa cum au mentionat si reprezentantii UPC, KBS World nu mai este disponibil pe teritoriul Romaniei, fiind inclus doar in grila de programe UPC. KBS World nu mai emite nici online (streamingul era disponibil pe YouTube) de peste un an.

Postul rusesc Russia Today a iesit de asemenea din grila UPC de astazi. Est TV a intrat pe pozitia 912 doar in anumite zone precum: Bucuresti, Braila, Miercurea Ciuc, Deva, Constanta si Sfantu Gheorghe. Deva TV a intrat in Deva iar Litoral TV a intrat in Constanta. Est TV este disponibil in anumite zone si in grila de programe analogica.

Reamintim ca la finalul lunii iulie programul CBS Reality a iesit din grila UPC iar posturile Look Sport 2 si Look Sport 3 au intrat in grila pe 17 septembrie. Compania UPC are o grila de programe decenta care variaza destul de des, anul acesta facandu-se mai multe modificari in acest sens. Au iesit posturi precum Sundance, Class Horse TV, Golf TV HD si au intrat posturi precum Link Press TV, Orizont TV, Bucuresti TV, MTV Europe, Cinethronix, Nicktoons, Timeless Drama Channel, AXN HD, Kiss TV. Toate aceste modificari au fost anuntate punctual pe articolul dedicat grilei UPC aici.

Voi ce parere aveti despre iesirea din grila a posturilor KBS World si Russia Today? Pontul privind Russia Today a venit sub anonimat de pe comunitatea Forumului Softpedia.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

 1. Russia Today este un canal la care urmaream cateva emisiuni cu mare interes, aproape de nelipsit. Dar pe canalul lor de youtube, nu la televizor. Salveaza acolo si pun la dispozitie gratuit toate emisiunile.

  • Avem multe posturi disponibile online + platforme de streaming (Netflix, HBO GO, etc.) care ofera continut bun, insa multe persoane au comoditatea de a butona programele de la televizor.

 2. Scoaterea Russia Today din grila este practic cenzura. Singurul „adevar” este cel transmis de posturile euro-atlantice… phew. 1984 a devenit manualul de referinta al indoctrinarii…
  KBS are multi fani, cultura coreeana in general este apreciata in ROmania de multi copii sau tineri… alta decizie curioasa…
  Nici nu spun ca Formula 1 nu a fost transmisa… nic alte evenimente sportive… in acest moment deschid televizorul o data pe saptamana… tot ce vreau de la UPC este conexiunea de net (desigur, imposibil, trebuie sa platesc si TV si Telefon fix… wtf suntem in 2019! cine mai foloseste telefon fix??)

  • Fiecare operator poate face modificari de grila dupa bunul plac, din pacate.
   Parerea mea este ca atat Russia Today cat si KBS World au destul de putini fani in Romania astfel incat eliminarea lor din grila sa nu reprezinta o problema pentru UPC.
   In ceea ce priveste pachetul UPC, serviciul de telefonie fixa este inclus in pachet, nu este tarifat suplimentar. Eliminarea acestui serviciu nu cred ca va duce la ieftinirea pachetului. Telefonia fixa insa este folosita de un numar mare de persoane, in special persoanele de varsta a treia.

 3. Este foarte trist că nu mai este postul KBS World în grila de programe, chiar îmi lipsește! Era printre puținele posturi care oferea ceva ieșit din comun, diferit în emisiunile sale, față de toate celelalte posturi! Mă întreb dacă nu se poate face ceva în legătură cu reluarea transmisiunii, un acord ceva, chiar dacă (este punctul meu de vedere) asta ar presupune să plătesc ceva în plus la abonament, sper cu adevărat ca cineva să poată schimba asta! Părerea mea este că nu este așa important numărul de posturi din grilă ci mai degrabă ce oferă acestea celor ce le urmăresc! Mulțumesc!

 4. Eu sunt foarte multumit de serviciile lor. Fiind pasionat de filme si sport, este cea mai completa grila de programe. Sper s-o tina tot asa. Modificarile de programe sunt la cele cu audienta slaba.

  • E bine daca sunteti multumit, de exemplu pentru KBS World au existat ceva nemultumiri, fiind abonati care erau in reteaua UPC doar pentru acest post, aveau avantaj ca la alti operatori nu era in grila.