Purul adevar cu Kevin Hart si Wesley Snipes – Netflix
Netflix va adauga luna aceasta miniseria Purul adevar (True story) cu Keving Hart si Wesley Snipes. Genul miniseriei este drama / thriller iar regizorul este Eric Newman (cunoscut pentru Narcos, Narcos: Mexico, Children of men, Robocop sau In time).

In centrul actiunii este Kid (Kevin Hart), un comediant cunoscut in toata lumea, care se intoarce acasa in Philadelphia pentru un turneu insa o noapte pierduta cu fratele sau mai mare Carlton (Wesley Snipes) l-ar putea face sa piarda totul.

In trailerul acestei productii vedem cum o seara cu prea multe bauturi va duce la situatii neplacute care ii va suprinde pe cei doi fugind de politie dar si de mafie.

Miniseria te va face sa te intrebi cat de departe esti dispus sa mergi pentru a proteja munca ta si ce limite esti dispus sa depasesti pentru a pastra lucrurile care iti apartin.

Rolul interpretat de Kevin Hart reprezinta o schimbare pentru acesta, majoritatea rolurilor interpretate de el fiind in comedii. Kevin Hart a fost nominalizat la doua premii Primetime Emmy cu Die Hart (2020) – un serial in care interpreteaza o varianta fictiva a sa si documentarul Kevin Hart: Don’t F**k This Up (2019).

Purul adevar cu Kevin Hart si Wesley Snipes – Netflix

Wesley Snipes este un actor experimentat cunoscut pentru rolurile interpretate in filme precum Blade (1998), White Men Can’t Jump (1992), Demolition Man (1993) sau New Jack City (1991).

In serial vom vedea si alti actori precum Theo Rossi (a interpretat rolul lui Juice in Fiii anarhiei – 2008), William Catlett (Lovecraft Country – 2020, Black Lightning – 2017), Abbey Paige (Wine Country – 2019), Michael James Bell (For All Mankind – 2019), Avery Kidd Waddell (The New Guy – 2002), Emmanuel Kabongo (Star Trek: Discovery – 2017), Chris Diamantopoulos (nominalizat la un premiu Primetime Emmy cu Mickey Mouse – 2013, a jucat si in filmul lansat de Netflix acum o saptamana, Red Notice) si altii.

Miniseria Purul adevar are 7 episoade si va fi disponibila pe Netflix de miercuri, 24 noiembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.