She-Hulk: Avocata apararii – sezonul 2 Disney+
In acest material vom continua sa va recomandam seriale disponibile pe aplicatiile de streaming disponibile in Romania.

She-Hulk: Attorney At Law / She-Hulk: Avocata apararii (2022) este un serial de comedie disponibil pe Disney Plus. Jennifer Walters (Tatiana Maslany) este o avocata renumita. Jennifer se ocupa de procese in care sunt implicati oameni cu superputeri.

Jennifer este inzestrata si ea cu superputeri, ea se transforma intr-o femeie verde uriasa exact ca Hulk, Jennifer fiind verisoara cu Hulk. Avocata capata puteri supranaturale dupa ce primeste sange de la varul ei Hulk. Puterile se manifesta atunci cand Jennifer se emotioneaza sau se enerveaza. Spre deosebire de Hulk, Jennifer nu se transforma in totalitate intr-un monstru ci isi pastreaza inteligenta si personalitatea.

Jennifer trebuie sa se adapteze noilor situatii care apar odata cu dobandirea noilor puteri. Avocata va trebui sa gestioneze foarte bine situatii haioase. Ea va invata sa isi ascunda noile puteri in cele mai bizare momente prin care trece un om obisnuit, la diverse intalniri la care trebuie sa participe datorita meseriei sau la diverse evenimente la care participa.

Pe actrita Tatiana Maslany cinefilii au mai vazut-o in seria Orphan Black, pentru care a primit si un premiu Emmy. Tatiana a declarat despre personajul pe care il interpreteaza ca este o femeie cu o inima buna care se concentreaza pe munca dar careia ii place sa se transforme in Hulk.

Serialul She- Hulk: Avocata apararii este un serial marca Marvel. In acest serial, cinefilii ii vor urmari pe cativa dintre cei mai renumiti actori care au avut roluri si in alte filme Marvel, printre acestia ii vom enumera pe: Mark Ruffalo (Bruce Banner), Mark a jucat in Hulk sau Tim Roth (Emili Blonsky), Tim a jucat in Abomination.

She-Hulk: Avocata apararii – sezonul 2 Disney+

She-Hulk Avocata apararii are un sezon cu un total de 9 episoade, durata medie a fiecarui episod fiind de 40 de minute. Pe IMDb a primit nota 5,1. Reprezentantii serialului nu au confirmat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2. Desi recenziile primite pana in acest moment sunt slabe, interesul este foarte mare, in prezent se afla pe locul 4 in topul IMDb al celor mai populare seriale. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre o posibila reinnoire cu sezonul 2.

Marvel produce filme si seriale, in mare parte SF, cu si despre supereroi. Printre filmele si serialele produse de cei de la Marvel vom enumera: filmele Thor, Doctor Strange, Omul Paianjen, Black Panther, Razbunatorii, Aparatorii Galaxiei, Wanda Vision sau Loki. O parte din aceste productii marca Marvel Studios se pot urmari pe Disney+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.