Kung Fu – sezonul 3 HBO Max
Postul de televiziune HBO va difuza din 21 iunie, in fiecare zi de marti, de la ora 18:30, joia pe HBO 2 de la ora 16:30 si sambata si duminica pe HBO 3, de la ora 19:15-19:25 serialul Kung Fu (2021). Acesta este un remake al serialului cu acelasi nume din anii 1970 si 1993 in care juca actorul David Carradine.

Varianta serialului Kung Fu din anul 2021 este o varianta feminina. Nicky Shen (Olivia Liang) se stabileste alaturi de familia ei in Statele Unite ale Americii, dupa un timp ea este trimisa de mama sa in China sa isi gaseasca viitorul sot insa Nicky nu doreste sa se marite si fuge adapostindu-se la o manastire unde o va intalni pe Pei Ling (Vanessa Kai).

Nicky initial dorea sa stea la acea manastire doar o zi insa va sta 3 ani, timp in care Pei Ling o va antrena si o va invata Kung Fu. Intr-o noapte, manastirea Shaolin este devastata de flacari iar Pei Ling este ucisa de catre sora sa cu scopul de a-i fura o sabie extrem de valoroasa.

Inainte sa moara, Pei Ling o roaga pe Nicky sa faca tot ce poate pentru a recupera sabia de la sora sa, Zhilan (Yvonne Chapman). Pentru ca manastirea este distrusa si ii promite lui Pei Ling ca ii va recupera sabia, Nicky este nevoita sa se intoarca in orasul in care locuieste familia ei, San Francisco. Acolo, ea descopera ca afacerea familiei sale este in prag de faliment din cauza unor datorii iar strazile sunt pline de infractori. In timp ce incearca sa recastige increderea familiei sale, Nicky va incerca sa o prinda si pe Zhilan pentru a recupera sabia.

Serialul Kung Fu a fost facut intre anii 1972 – 1975 si a avut 3 sezoane in care a jucat actorul David Carradine. In 1986 apare si varianta de lungmetraj Kung Fu: The Movie iar in 1987 si 1993 apar spin off-urile Kung Fu: The Next Generation si Kung Fu: The Legend Continues.

Kung Fu – sezonul 3 HBO Max

Varianta feminina a serialului Kung Fu (2021) are 2 sezoane cu un total de 26 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 40 minute, pe IMDb obtinand nota 5,3. Pe platforma HBO Max puteti vedea toate cele 26 de episoade.

Producatorii serialului Kung Fu (2021) au confirmat ca va exista si un al 3-lea sezon, insa nu exista inca informatii privind data lansarii urmatoarelor episoade.

Olivia Liang are varsta de 29 de ani si este la primul sau rol principal. Olivia a mai jucat in episoase din serialele Anatomia lui Gray, Mosteniri, In intuneric si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.