PcGarage oferă reduceri la aniversarea de 9 ani.

Magazinul online PcGarage împlinește astăzi 9 ani iar cu această ocazie, magazinul vine cu o grămadă de reduceri, mai mult sau mai puțin avantajoase. Pe site se găsesc reduceri mari, de 150-200 de lei dar și reduceri mai mici, de câteva zeci de lei. Oricum, toate sunt bine-venite.

La preț redus se găsesc componentele pentru pc (carcase, plăci video, procesoare, plăci de baza etc), laptop-urile, telefoanele și tabletele, echipamentele pentru gamming, echipamentele de rețelistică, componentele periferice și dispozitivele media (televizoare, boxer, sisteme etc.).

Chiar dacă multe stocuri sunt deja epuizate, mai puteți accesa site-ul pcgarage.ro iar dacă găsiți ceva ce vă place și este la preț redus puteți cumpăra.

Totodată cu ocazia acestei aniversări, PcGarage organizează și un concurs care se încheie în această seară. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să intrați aici, să povestiți ce ați făcut acum 9 ani și sunteți înscriși în concurs. Cea mai frumoasa poveste câștigă. Premiile sunt și ele pe măsură. Se oferă 4 mouși de gamming, o tastatură gamming, un GPS, 2 smartphone-uri și 2 SSD-uri.

Experiența mea cu PcGarage este una plăcută, chiar dacă am cumpărat de-a lungul timpului un singur produs, totul a decurs destul de normal. Despre garanție și serviciile de retur nu pot să vorbesc fiindcă nu a fost nevoie în cazul produsului meu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.