La Liga si UEFA Champions League – pe Digi si Look Sport
In acest material va vom prezenta programul primei etape din La Liga, campionatul Spaniei.

La Liga va fi transmis in Romania pe posturile Look Sport (pe o perioada de 5 sezoane), Digi Sport (pe o perioada de 3 sezoane) si pe Telekom Sport (inca nu se stie pe ce perioada vor transmite cei de la Telekom, nu au dat un comunicat oficial insa pe site-urile online cu programul Telekom Sport figureaza ca vor transmite meciuri din La Liga incepand de vineri, 13 august).

Iata care este  programul primei etape din La Liga:
13 august, de la ora 22:00: Valencia – Getafe (posturile Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport)
14 august, ora 18:00: Osasuna – Espanyol (posturile Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport)
14 august, ora 20:30: Cadiz – Levante
14 august, ora 20:30: Mallorca – Betis (pe posturile Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport) 14 august, ora 23:00: Alvares – Real Madrid (pe posturile Digi Sport, Look Sport si Telekom sport)

15 august, ora 18:30: Celta Vigo – Atletico Madrid (pe posturile Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport)
15 august, ora 21:00: Barcelona – Real Sociedad (pe posturile Look Sport, Telekom Sport, Digi Sport)
15 august, de la ora 23:15: Sevilla – Vallecano (pe posturile Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport)
16 august, ora 21:00: Villareal – Granada
16 august, ora 23:00 Elche – Athletic Bilbao.

La Liga si UEFA Champions League – pe Digi si Look Sport

De asemenea, posturile Look Sport si Digi Sport au anunat ca vor transmite Liga Campionilor pe o perioada de 3 sezoane. Meciurile din UEFA Champions League se vor vedea si in 4k pe postul Digi 4k. Primul meci din acest sezon este meciul din 11 august dintre Chelsea – Villareal care va incepe la ora 22:00 pe posturile Look Sport si Digi Sport. Meciul se va juca in Irlanda de Nord, in Belfast.
Cele mai multe trofee al Ligii Campionilor le detine Real Madrid (13 trofee).

Posturile Look Sport si Digi Sport vor transmite ca si pana acum, impreuna, cele mai interesante campionate straine, printre acestea enumeram: La Liga, Bundesliga 1, Bundesliga 2, Ligue 1 dar si campinatele interne de fotbal Liga 1 si Liga a 2-a.
In privinta posturilor Telekom Sport, La Liga este primul campionat strain pe care il va transmite.

In acest wekeend va incepe si Campionatul Germaniei (prima etapa din Bundesliga am descris-o printr-un material publicat pe 27 iulie alaturi de programul Ligi a 2-a a Romaniei).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Partida Pyunik Erevan CFR Cluj se va vedea tur retur la Digi Sport 1 de la ora 19 marti 5 iulie si pe 13 iulie. Pe Prima Sport 1 se va vedea doar meciul tur.

  2. Aveți mai multe informații despre saran media group firma din Turcia care a câștigat drepturile pt uel și conference league ? Vad ca pe Wikipedia la competitile transmise în România ei sunt trecuți ca având drepturi pt aceste competitii

    • Nu sunt multe informatii despre aceasta firma din Turcia decat ca este proprietarul postului Kanal D Turcia fratele mai mare al postului Kanal D Romania. Si da ei au cumparat drepturile tv pentru ro de la UEFA pentru cele 2 competitii.

  3. Având în vedere că eu ca ex-abonat Telekom,incepand de azi,am facut transferul către Orange,fără a plati nicio penalitate .Deci a inceput operațiunea Orange -in, Telekom-out.Cu ce va transmite viitorul Orange Sport,ce stiu e ca se transmit ceea ce s-a achizitionat,pana la afi preluat de Orange.

    • Nu cred ca aprobarea rezilierii are legatura cu aceasta tranzactie care inca nu a fost finalizata. In multe cazuri nu este nevoie sa platim penalitati, chiar daca ne aflam sub perioada contractuala, depinde de serviciile contractate si de promotiile primite.