Maestrii Marilor: Expeditia Antartica – Discovery Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante serii documentare ce vor fi difuzate in luna iulie pe posturile Discovery Channel, TLC si HGTV, posturile companiei Warner Bros.

Discovery Channel

Maestrii Marilor: Expeditia Antartica – 9 iulie, de la ora 21. Acest serial documentar ne prezinta aventurile prin care trec echipajul si pasagerii unui vas. Vasul traverseaza continente, calatoreste pe ape tropicale si mari inghetate. Echipajul si pasagerii vasului vor avea parte de aventura vietii lor.

Serialul documentar Maestrii Marilor: Expeditia Antartica are 6 episoade, fiecare episod are durata de 30 de minute si se va vedea in fiecare duminica.

Shark Week / Saptamana rechinilor – din 24 iulie, de luni pana vineri, de la ora 00:00.  In cadrul acestui serial documentar, telespectatorii vor urmari documentare cu si despre rechini.

Test de supravietuire: Pana la ultimul om – din 31 iulie, de la ora 21. La aceasta competitie de supravietuire vor participa 12 concurenti care se vor duela in cele mai dificile probe pentru a castiga suma de 100 de mii de dolari. Test de supravietuire: pana la ultimul om are loc in defileul Oribi Gorge din Africa de Sud.

Maestrii Marilor: Expeditia Antartica – Discovery Channel
TLC

Casnicia sau restaurantul? –  In fiecare seara de luni, de la ora 20. In acest serial documentar vom vedea care sunt provocarile unor antreprenori atunci cand trebuie sa se ocupe si de afacerea lor (un restaurant) dar si de viata de cuplu in paralel.

Familia cu multe fiice: Cvintuplele – din 9 iulie, de la ora 20. In acest serial documentar vom vedea ca viata de familie cu 5 copii nu este deloc plictisitoare. Parintii Danielle si Adam trebuie sa faca fata problemelor care vin o data cu cresterea a 5 copii.

90 de zile pana la nunta: Inceputul povestii – din 22 iulie, sambata de la ora 20. In acest serial documentar participa cetateni din Statele Unite ale Americii care au facut cunostinta cu persoane din strainatate si care cred ca si-au gasit jumatatea. Cetatenii americani pleaca in tarile partenerilor lor pentru a se vedea fata in fata si daca cred ca se potrivesc, au la dispozitie 90 de zile sa faca pregatirile pentru marele eveniment din viata lor, nunta. In acest sezon participa si un cetatean din Romania.

HGTV

100 de zile pana la casa mult visata – 14 iulie, ora 22. Sotii Brian si Mika Kleinschmidt vor construi case personalizate in 100 de zile.

Renovari in Chicago – din 19 iulie, de la ora 23. Victoria Alison cumpara si reface case vechi din orasul sau natal.
Barbie Dreamhouse Challenge – din 25 iulie, de la ora 22. In acest serial documentar vom vedea cum o casa din California va fi transformata in casa de vis a papusii Barbie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.