Live from E! – Emmy’s 2022
In acest articol vom detalia cele mai interesante emisiuni ce vor fi difuzate pe postul de televiziune E! Entertainment in luna septembrie.

E! News Daily Pop – de marti pana sambata, de la ora 13. Liliana Vazquez, Victor Cruz si Scott Tweedie aduc in fata telespectatorilor un mix de informatii din lumea vedetelor si a  culturii pop. Cei trei prezentatori vor realiza interviuri in platou iar aceste interviuri si reportaje pot fi discutate de catre telespectatorii postului alaturi de prietenii lor.

Nightly POP – in fiecare dimineata, de miercuri pana sambata, de la ora 01:00. Aceasta emisiune prezinta informatii despre vedetele pop de la Hollywood in cea mai nonconformista abordare. Stirile din lumea divertismentului prezentate in emisiunea Nightly Pop sunt difuzate fara perdea. Aceasta emisiune prezinta cele mai importante subiecte ale postului E! Entertainment.

Serile de duminica sunt cele mai asteptate seri pentru ca sunt difuzate doua dintre cele mai interesante emisiuni. Celebrity Game Face – sezonul 3. In fiecare duminica seara, de la ora 22. Celebrity Game Face este prezentata de actorul Kevin Hart. In cadrul acestei emisiuni, Kevin lanseaza cele mai interesante si captivante provocari facute de celebritati de peste ocean. Provocarile lansate de Kevin sunt de mai multe feluri: fizice sau provocari prin intrebari de cultura generala si au rolul de a dezvalui mai multe laturi ale personalitatii invitatilor.

Mathis Family Matters – in fiecare seara de duminica, de la ora 23. Aceast reality show prezinta viata de zi cu zi a celui mai celebru judecator, Mathis, si a familiei sale. Familia Matters are o viata plina de rasete, distractie si dragoste.

Live from E! – Emmy’s 2022

Live from E! – Emmy’s 2022 – marti, 13 septembrie, ora 22. Premiile Emmy sunt printre cele mai importante premii din industria televiziunii iar E! le prezinta si in acest an. La premiile Emmy sunt prezente toate vedetele industriei cu cele mai interesante si extravagante tinute. Asa ca, noua telespectatorilor nu ne ramane altceva de facut decat sa urmarim aceasta editie a premiilor Emmy in fata televizorului, pe canapea.

E! Entertainment se afla in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.