Magia Miau-Miau si Inadaptatii – serii copii Netflix
Luna aceasta Netflix adauga noi seriale pentru copii, printre care si serii de desene animate. In acest articol vom mentiona informatii despre trei astfel de serii noi.

Magia Miau-Miau (Scaredy Cats) este o serie care prezinta aventurile a trei prieteni care, in cautarea unor raspunsuri despre o amuleta, se transforma in pisici si exploreaza o lume palpitanta.

Noul serial pentru copii este disponibil pe Netflix de vineri, 1 octombrie, iar pe IMDb are deja 37 de recenzii, obtinand nota 7.9. Primul sezon are 10 episoade.

In Magia Miau-Miau vom vedea actori precum Sophia Reid-Gantzert (Once Upon a Time – 2011, The Baby-Sitters Club – 2020), Ava Augustin (Batwoman – 2019), Daphne Hoskins (a jucat alaturi de Sophia Reid-Gantzert in The Baby-Sitters Club), April Telek (Supernatural – 2005, Walking Tall – 2004, Hell on Wheels – 2011), Viola Abley (Noelle – 2019), Michael Teigen (a jucat alaturi de April Telek in Supernatural) si altii.

Magia Miau-Miau si Inadaptatii – serii copii Netflix

Inadaptatii: Serialul (Misfit: The series) este un serial olandez cu adolescenti a carui actiune se desfasoara dupa evenimentele din cele trei filme Inadaptatii, iar personajele principale se pregatesc de un nou muzical.

In acest serial vom vedea actori precum Djamila, Eliyha Altena (Sonny Boy – 2011), Noah de Nooij (The Dinner – 2013), Niek Roozen, Bente Fokkens si altii.

Primul sezon al serialului Inadaptatii va fi disponibil pe Netflix din 16 octombrie 2021. Acestea sunt cele trei filme Inadaptatii difuzate anterior (acestea nu sunt disponibile pe Netflix):

  • Misfit (2017)
  • Misfit 2 (2019)
  • Misfit 3 – De finale (2020)

Maya si cei trei (Maya and the Three) este o noua serie de desene animate in care vom vedea aventurile lui Maya, o printesa razboinica mezoamericana ce porneste in misiunea de a recruta trei luptatori legendari, scopul fiind de a salva atat lumea oamenilor cat si pe cea a zeilor.

Zoe Saldana (a avut roluri in Avatar, Star Trek sau Gardienii Galaxiei) este vocea lui Maya.
Primul sezon al seriei animate Maya si cei trei va avea 9 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 22 octombrie 2021.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.