Ucraina: Razboi in Donbas / Razboaie secrete dezvaluite: Crimeea
Postul de televiziune History Channel Romania anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea a doua documentare despre conflictele din Ucraina.

Primul documentar ce va fi difuzat de History Channel joi, 3 martie, se numeste Ucraina: Razboi in Donbas si va fi difuzat de la ora 22. Razboiul din Donbas a inceput in 2014 iar documentarul este realizat de jurnalistul britanic Reece Lynch. Jurnalistul a filmat timp de un an de zile (2019-2020) linia frontului din orasul Donbas.

In documentarul Ucraina: Razboiul din Donbas jurnalistul britanic a filmat toate evenimentele si personajele care modelau un razboi aparent fara sfarsit. In acest documentar vom vedea aproape tot arsenalul unei armate pregatite de razboi: lansatoare de grenade, bombardamente, lunetisti si alte resurse ale unei armate. In orasul Donbas este tot timpul o stare de alerta constanta fara nicio sansa de armistitiu.

Documentarul Ucraina: Razboiul din Donbas prezinta cosmarul povestit de soldatii care traiesc si se lupta in acest oras, oferind o imagine a daunelor, prezinta si motivatia soldatilor de a continua sa lupte. Acest documentar prezinta drumul dificil prin care trece o tara tanara pentru a obtine pacea si independenta.

Jurnalistul Reece Lynch a mentionat ca pe parcursul trecerii anilor, a fost dezamagit de lipsa informatiilor din regiune, in special cele destinate publicului occidental. Jurnalistul mai spune ca dupa luni de zile de cercetare inca nu detinea o intelegere realista privind situatiile din Donbas, atat pentru soldati cat si pentru civili.

Ucraina: Razboi in Donbas / Razboaie secrete dezvaluite: Crimeea

Al doilea documentar difuzat de History Channel pe 3 martie se numeste Razboaie secrete dezvaluite: Crimeea si va fi difuzat la ora 22:40. Documentarul prezinta cum s-a facut anexarea Crimeei de catre Rusia in 2014. Aceasta anexare a zguduit pacea din regiune.

Documentarul prezinta documente arhivate si discuta cu experti si jurnalisti prezentand cele mai controversate, ascunse si socante evenimente militare din perioada recenta.

Postul de televiziune History Channel este prezent in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu si dth din tara de peste 10 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.