Masked Singer Romania – sezonul 2 pe Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca anul acesta va fi difuzata emisiunea Masked Singer Romania, sezonul 2. Primul sezon al emisiunii Masked Singer Romania a fost difuzat pe postul Pro TV in toamna anului trecut. Inca nu se stie cand va fi difuzata aceasta emisiune pe post si nici daca se vor schimba membrii juriului sau daca vor ramane aceiasi membri.

Primul sezon al emisiunii Masked Singer Romania a fost castigat de actorul Mugur Mihaescu, el a fost deghizat in corb. Reamintim ca actorul Mugur Mihaescu va prezenta o emisiune din 10 mai la postul Metropola TV. Pro TV promite un sezon mai intens cu mai multe masti si cu vedete neasteptate ce vor incerca sa isi tina ascunsa identitatea cat mai bine.

O mica recapitulare a primului sezon: 12 concurenti ascunsi sub 12 masti au cantat si au dansat incercand sa isi ascunda adevarata identitate fata de public si fata de cei 4 detectivi. Cei 4 detectivi au fost: Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc si Horia Brenciu. Primul sezon al emisiunii Masked Singer Romania a fost prezentat de George Papagheorghe cunoscut sub numele de Jorge. Denumirea romaneasca a emisiunii Masked Singer Romania este Cine se ascunde in spatele mastii?.

Masked Singer Romania – sezonul 2 pe Pro TV
Primul sezon al emisiunii Masked Singer Romania a adus postului Pro TV audiente bune, clasand postul mai tot timpul pe prima pozitie in topul audientelor.

Editii speciale Ce spun romanii? – Pro TV
Un alt anunt facut de Pro TV este ca va difuza editii speciale ale emisiunii Ce spun romanii?. Aceste editii speciale vor fi difuzate de luni, 26 aprilie, in locul familiilor la pupitrele concurentilor vor sta vedetele. Vor fi confruntari intre mamici si tatici, populari si rapperi, ardeleni si moldoveni, TV versus online, luptatori MMA si dansatori si multe alte confruntari.

Printre invitatii acestor editii speciale se vor numara vedete care mai de care, cum ar fi: Andreea Esca, Corina Caragea, Neti Sandu, Ionut Rusu, Horia Brenciu, Alexia Eram, Andrei Stoica sau Antonio Pasarelli. Aceste editii speciale ale emisiunii Ce spun romanii? se vor difuza la ora obisnuita, adica de la ora 18:00, de luni pana vineri.

Pro TV este un post cu licenta nationala si are profil generalist. S-a lansat in Romania pe 1 decembrie 1994. Pe Pro TV putem urmari emisiuni, seriale, filme si competitii sportive. Dintre cele mai urmarite emisiuni ale postului Pro TV vom enumera:  Romanii au talent, Las Fierbinti, Ce spun romanii? sau Romania, Te Iubesc!. Pro TV se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Mai dau odată circul ăla de emisiune? Cum fac cei de la antene măștile la Dan Negru ….. și cum fac cei de la pro deghizarile. Mai au un pic de le pune o lada cu cartofi în cap și întreabă publicul „cine-i în spatele măști?”