Merită să-mi portez numărul pe Digi Mobil?

NU! Cel puțin nu deocamdată fiindcă e posibil să pierzi numărul. Legal, cât timp ești sub contract cu o companie de telefonie mobilă, numărul nu mai poate fi portat în altă rețea decât după expirarea contractului sau în cazul în care se achită o taxă.

Dar să revenim la subiect. Nu merită să-mi portez numărul în rețeaua Digi Mobil fiindcă semnalul stă prost din toate punctele de vedere. Și cum acest lucru nu pare că se va schimba în viitorul apropiat, mutarea în această rețea nu prea e o opțiune. Detalii despre această problemă găsiți aici.

Încă un lucru negativ la această rețea rămâne în continuare suportul tehnic. Nu mă pot plânge de calitatea acestuia fiindcă n-am reușit să-l folosesc deși am încercat. Trebuie să ai răbdare de fier pentru a reuși să folosești suportul tehnic, iar acesta este un lucru negativ care face ca portarea numărului nu să nu fie o opțiune.
Dar lucrul cel mai rău este că în cadrul acestei rețele este că deciziile sunt imprevizibile. Un exemplu este faptul că folosirea roaming-ului național a fost limitată, lucru care nu a fost anunțat de la bun început. Același lucru s-a întâmplat și cu limita de 100 de MB în roaming-ul național.

Deci portarea numărului în această rețea NU MERITĂ! De fapt, nu merită nici deschiderea unui abonament nou, chiar dacă Digi are oferte destul de bune și prețuri foarte mici. Totuși zic să avem puțină răbdare, poate această rețea care promite multe, va ajunge la niște standarde înalte.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

    • Sunati la Relatii Clientii si vorbiti cu un operator call center, sau intrati pe pagina lor de Facebook si lasati acolo datele dvs si veti primi destul de repede raspuns, sau intrati pe sait si faceti comanda, sau prezentati-va intr-un magazin digi.