Serialul Mr. Robot este reprezentat de Elliot Alderson, un tanar inginer in securitatea cibernetica, ce traieste in New York iar noaptea devine un hacker pe cont propriu. Initial Elliot se ocupa cu demascarea celor ce faceau infractiuni pe internet, fara a-i santaja. Toatea acestea se intamplau pana intr-o zi, cand, compania careia trebuia sa-i asigure securitatea este atacata de catre un alt grup de hackeri.

Elliot reuseste sa rezolve cu brio problema, doar ca a lasat intentionat virusul in serverele companiei. Ulterior, tanarul inginer a fost contactat de catre liderul micului grup de hackeri, Mr. Robot.

Acesta ii prezinta planul echipei lui (ce purta numele de fsociety) de a distruge toate sistemele informatice ale cele mai mari companii din lume. Daca reusesc acest lucru, fsociety va scapa fiecare om de datoriile pe care le are.


Desi este foarte inteligent, Elliot are probleme mari privind socializarea si de a se integra in grupuri. Aici intervine marea dificultate si anume, integrarea tanarului hacker in echipa ce incearca sa salveze lumea.

Chiar daca Elliot ar trebui sa protejeze sistemele companiei de catre atacurile cibernetice, el va ajunge ulterior sa lucreze sub acoperire in incercarea de a le distruge.

Serialul nu are momentan decat 4 episoade insa episodul pilot este turnat in asa fel incat sa te capteze. Din punctul meu de vedere, Mr. Robot va deveni un serial celebru, chiar daca momentan nu se stie prea multe despre el.

Mr. Robot are nota 9.3 pe IMDb si 8.4 pe Cinemagia.

Update 14.09.2018: In prezent serialul Mr. Robot a ajuns la finalul sezonului 3 si are nota 8.6 pe IMDB din 261000 de voturi, o nota foarte buna. Totusi, ramane de vazut cum vor decurge sezoanele urmatoare si in special ultimul sezon, de obicei acolo dau gres multe seriale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU