Orange mareste pretul abonamentelor TV DTH
Orange Romania pregateste o noua majorare a pretului pachetelor de televiziune prin satelit (DTH), toate pachetele acestei platforme vor fi majorate cu 1 euro pe luna, conform reprezentantilor Orange.

Acestea sunt preturile disponibile pentru pachetele de televiziune prin satelit Orange, inclusiv preturile noi:

  • Local HD – 6 euro/luna (pret nou: 7 euro)
  • World HD – 7 euro/luna (pret nou: 8 euro)
  • Family HD – 8 euro/luna (pret nou: 9 euro)

Marirea pretului abonamentelor va fi efectuata din 18 ianuarie 2021.
Reprezentantii Orange au raspuns pe pagina Facebook urmatorul lucru:

Avand in vedere ca se doreste mentinerea unei calitati ridicate a serviciilor de televizune prin satelit din oferta noastra, din 18 ianuarie 2021, tariful pentru abonamentul TV se va majora cu 1 euro/luna (TVA inclus). Daca nu esti de acord, ai dreptul sa denunti unilateral contractul de furnizare a serviciilor de TV in 30 de zile de la data notificarii, fara plata unor penalitati sau despagubiri. Denuntarea unilatereala a contractului se poate face pe orange.ro/contact, prin apel la 300 sau in Orange shop.

Orange Romania a majorat ultima data pretul abonamentelor de televiziune prin satelit in luna septembrie 2019, pretul abonamentelor a fost marit cu 1.2 euro/luna, fara TVA.

Reamintim ca Orange a eliminat din grila DTH la finalul anului 2020 urmatoarele programe TV: Discovery Science HD, Discovery Showcase HD si DTX HD. Dintre acestea trei, Discovery Showcase HD a fost inchis de Discovery in regiunea EMEA.

Orange mareste pretul abonamentelor TV DTH

Avand in vedere eliminarea unor posturi TV si majorarea pretului abonamentelor, abonatii Orange asteapta introducerea unor posturi noi in grila. Vom anunta printr-un articol separat daca se va intampla acest lucru.

Nu avem informatii daca vor fi modificate si preturile serviciilor prin cablu sau serviciilor mobile, reprezentantii Orange au mentionat informatii doar despre marirea pretului abonamentelor de televiziune prin satelit.

Voi ce parere aveti de noile preturi? Ramaneti in continuare in reteaua Orange DTH?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Ramai,da unde sa te duci daca esti la tv satelit,esti de nevoie nu ca vrei tu,asta-i concurenta pe dth,la digi platim decodoarele e si m-ai mult,am mai spuso furnizorii mici cu cablul analogic era m ai bine ca la marii furnizori tv prin satelit

  2. La ce curs valutar se calculeaza facturile pt. dth si orange cablu, la cel prezentat de ei pe site (al celor trei banci), 4,94 lei, sau la cursul zilei BNR?

  3. Nasol faptul că măresc , dar poate vor introduce în perioada următoare și niște programe noi . Ar trebui ceva de documentare , că au rămas cam puține (doar 12) , poate un Love Nature sau National Geographic 😁

    Sau poate că și această mărire va fi pe termen limitat, cum a fost cea din septembrie 2019 , care a ținut doar 1 lună 🙂