Muscel TV – introdus regional in grila Digi
Muscel TV a fost introdus astazi in grila de programe de cablu analogic RCS – RDS in judetul Arges pe frecventa 711, pozitia 51, pe fosta frecventa Digi Sport 4.

Muscel TV este disponibil in reteaua Akta in judetele Arges, Dambovita si Olt insa in grila Digi (RCS – RDS) acest post nu era disponibil. Televiziunea emite si online, live, gratuit pe site-ul oficial musceltv.ro. Tot online pe site-ul oficial putem asculta postul radio Muscel FM.

Televiziunea generalista Muscel TV are sediul in Campulung, a fost infiintata in 1996, transmite 24 de ore pe zi, acestea fiind cateva dintre programele TV difuzate:

  • Romania de la Arges
  • Jurnal de calatorie
  • Calea, adevarul si viata (productie Alfa & Omega)
  • Identitati culturale
  • Asociatia crestina Betel Campulung
  • Amintiri si istorie
  • Muscelul in 7 zile
  • La vama vremii

Muscel TV – introdus regional in grila Digi
Sloganul postului este Cu tine, pentru tine! si este inregistrat la OSIM, impreuna cu Muscel Media, Muscel TV, Muscel FM si Muscelul in 7 zile.

Muscel TV a fost detinut de Gheorghe Pristavu, cel mai bogat om din Muscel, fost actionar Akta. Postul ar fi fost de asemenea vandut catre Digi, odata cu actiunile Akta. Actiunile Akta au fost vandute de Gheorghe Pristavu pentru aproximativ 11 milioane de euro.

In grila analogica Digi Arges sunt disponibile si posturile regionale Super TV, Arges TV, Curier TV si TVR Craiova.

Reamintim ca ultimul post introdus in grila digitala nationala Digi (RCS – RDS) a fost Aleph News, in prima jumatate a lunii curente. Exploziv TV este un alt post regional introdus recent (in luna septembrie) intr-un singur judet in grila analogica Digi, postul fiind in prezent disponibil in judetul Neamt.

Vom actualiza acest articol daca Muscel TV va intra si in grilele Digi Dambovita si Olt.
Daca ati urmarit pana in prezent postul Muscel TV, ce parere aveti despre acesta?

Update 09.11.2021: Muscel TV a fost introdus astazi in grila digitala de cablu RCS & RDS in judetul Arges;

Update 12.02.2022: Muscel TV HD a inlocuit versiunea SD in grila digiala de cablu Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. După cum am anunțat și pe pagina de zvon, Muscel Tv va fi și a fost introdus, momentan analogic.Se încearcă și digital, poate deja pana la sfârșitul lunii octombrie. E un canal foarte slab calitativ. Nu se merita. Decât pentru cei din zona, pentru știri. Părerea mea!!