Maraton filme de Craciun la DIVA
Postul de televiziune Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand din 16 octombrie va difuza cel mai mare maraton de filme cu tematica de Craciun. In zilele de duminica, de la ora 16 si martea si vinerea de la ora 20 vor fi difuzate filme in premiera in Romania.

Christmas in Tahoe / Craciun la Tahoe (2021) – 16 octombrie, ora 16. Claire Rhodes (Laura Osnes) este de profesie impresar artistic. Claire trebuie sa organizeze un spectacol de Craciun, pentru a-i fi mai usor in organizarea evenimentului ea apeleaza la fostul ei iubit, Ryan Donaldson (Kyle Selig). Pe parcursul organizarii evenimentului, intre cei doi se reaprinde flacara iubirii.
Filmul Craciun la Tahoe are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a primit nota 6,4.

Sugar Plum Twist / Dansul zanei dulciurilor (2021) – 16 octombrie, ora 18. Viviana Serrano (Laura Rosguer) este dezamagita ca regizorul nu a distribuit-o in rolul zanei dulciurilor din piesa Spargatorul de nuci. Astfel, Vivi este hotarata sa joace totusi dansul zanei dulciurilor dar aducand acelui dans si cateva elemente de creatie proprie. Pentru a putea face acest dans, ea apeleaza la buna sa prietena, Natalia Haddad (Jamie Gray Hyder).
Filmul Dansul zanei dulciurilor are durata medie de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

A Very Merry Bridesmaid / Domnisoara de onoare de Craciun (2021) – 18 octombrie, ora 20. Leah Taylor (Emily Osment) implineste varsta de 30 de ani exact in ziua in care fratele ei se insoara. La nunta fratelui sau participa si un barbat de care Taylor era indragostita in copilarie. Pentru ca este inca aratos, Taylor doreste sa faca tot posibilul ca persoana de care este inca indragostita sa afle ca este ziua ei.
Filmul Domnisoara de onoare de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6,6.

Maraton filme de Craciun la DIVA – 2022

The Christmas Temp / Luminile Craciunului (2019) – 21 octombrie, ora 20. Kara (Jennifer Gibson) este o artista nonconformista angajata sa decoreze de Craciun un hotel de tip boutique. Ghinionul Karei este ca in acea perioada nu are idei iar la acel hotel va veni si un celebru critic de arta care ii va analiza lucrarea.
Filmul Luminile Craciunului are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Lonestar Christmas / Un Craciun in Texas (2020) – 23 octombrie, ora 16. Erin Oliver (Stephanie Bennett) este o mama singura cu doi copii. Ea hotaraste sa petreaca Craciunul alaturi de fetele sale la ferma tatalui in Texas, chiar daca relatia cu tatal sau nu este asa buna. In vacanta de Craciun, Stephanie va intalni partenerul perfect, pe Mateo Verdosa (Marco Grazzini), patronul unui restaurant mexican.
Filmul Un Craciun in Texas are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a primit nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII