Netflix a confirmat sezonul 2 al serialului frantuzesc Singurul candidat

Singurul candidat (titlu original in limba franceza: En place) este un serial frantuzesc care a debutat pe Netflix la data de 20 ianuarie 2023. Primul sezon ne ofera un numar de 6 episoade cu durata de 30 de minute. Platforma de streaming Netflix a confirmat sezonul 2 al serialului, care va apare anul acesta,  in curand. Pe platforma este deja disponibil un teaser al sezonului 2.

Creatorii serialului sunt Francois Uzan si Jean-Pascal Zadi. Cel din urma este scenarist, actor si director cunoscut pentru filmele Tout simplement noir (2020, scenarist), Sans pudeur ni morale (2011, scenarist), Carrement craignos (2021, scenarist). Jean-Pascal Zadi este castigatorul prestigiosului premiu Cesar pentru cel mai promitator actor de sex masculin in anul 2021, pentru rolul din filmul Tout simplement noir.

Serialul frantuzesc, politic si de comedie Singurul candidat a obtinut nota 6,6 pe IMDb si este apreciat pentru umorul sec si provocator. Personajul principal al serialului este un tanar de culoare, profesor la un centru de tineret, caruia i se propune sa candideze la presedentia Frantei in urma unei confruntari verbale cu un alt candidat.

Stilul de exprimare al barbatului de culoare are succes la public, iar interventia sa devine virala in mediul online. Este un om obisnuit care se trezeste dintr-o data prins in cursa prezidentiala. Cum se va descurca in politica, care vor fi principalele obstacole, dar si rezultatul alegerilor le puteti afla urmarind acest serial frantuzesc.

Netflix a confirmat sezonul 2 al serialului frantuzesc Singurul candidat

In rolul principal al lui Stephane il vedem pe Jean-Pascal Jadi, creatorul serialului. Rolul lui William este interpretat de Eric Judor, actor si scriitor cunoscut si din filmele Platane (2011-2019, Eric), H (1998-2002, Ayme Cesaire), Les Dalton (2004, Joe), La tour 2 controle infernale (2016, Ernest Krakenkriek).

Actorul, scriitorul si producatorul de origine belgiana Benoit Poelvoorde il interpreteaza pe Eric Andrei. Benoit Poelvoorde a mai jucat si in Coco inainte de Chanel (2009, Etinenne Balsan), Testamentul nou-nout (2015, Dieu), Les emotifs anonymes (2010, Jean Rene) si multe altele.

In indelungata sa cariera, actorul a castigat 15 premii, dintre care mentionam: premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul Une place sur la Terre din partea Magritte Awards, Belgia; premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul Aaltra in anul 2005, din partea Joseph Plateau Awards; premiul Jean Gabin in anul 2020; premiul pentru cel mai bun scenariu in anul 2001, pentru filmul Le velo de Ghislain Lambert, precum si alte premii prestigioase.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.