Netflix renunta la luna gratuita

Netflix renunta la luna gratuita in Romania astfel incat persoanele care doresc sa se aboneze la Netflix vor fi taxate inca din prima luna, fara sa mai beneficieze de o luna gratuit, asa cum se intampla pana in prezent.

Pana in prezent, pentru fiecare card bancar introdus puteam opta pentru o luna gratuita si aveam posibiliatea sa renuntam daca nu eram multumiti de acest serviciu. Astfel, in aceeasi zi puteam sa ne abonam, aveam o luna gratuita si renuntam in aceeasi zi. Abonamentul ramane activ pana la finalul celor 30 de zile gratuite si ulterior se dezactiveaza.

Masura a fost aplicata de Netflix si in alte tari precum Regatul Unit (UK), Africa de Sud, Italia, Franta, Spania sau Norvegia. Totusi, Netflix ofera gratuit upgrade-ul la abonamentul Premium. Astfel, daca optam pentru unul din abonamentele Minim (7.99 euro) sau Standard (9.99), vom beneficia de pachetul Premium (11.99 euro) gratuit timp de o luna, urmand sa economisim 4 sau 2 euro, in functie de abonamentul pentru care optam.

Reamintim ca Netflix a testat in Romania si abonamentul Mobil (3.99 euro), abonament destinat utilizarii pe dispozitive mobile (telefon mobil sau tableta), pe un singur echipament, in calitate SD.
Alte teste au aparut privind abonamente saptamanale, prin care puteam beneficia de urmatoarele tarife, in functie de abonamentul dorit:

 • Minim: 2.49 euro;
 • Standard: 2.99 euro;
 • Premium: 3.49 euro;

Netflix renunta la luna gratuita

Netflix este una din cele mai populare platforme video on demand (VOD) alaturi de HBO GO. In ultimii ani au fost lansate din ce in ce mai multe platforme online precum Apple TV+, Disney+, Prime Video, Showmax, DStv Now, IMDB Live (Free Dive), etc. De-a lungul timpului, in Romania au fost oferite oferte care au inclus un abonament Netflix gratuit timp de 6 sau 12 luni prin operatorii de telecomunicatii Telekom sau UPC (Vodafone).

Voi ce parere aveti despre masura Netflix de a elimina prima luna gratuita? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  • Cred ca se poate cum zici tu, Netflix nu cred ca a blocat inca accesul prin VPN asa cum au facut alte platforme.
   Ideea e ca daca facem cont prin SUA, Rusia, va trebui sa folosim mereu VPN-ul prin tara respectiva, ceea ce inseamna ca trebuie sa avem mult trafic inclus in VPN (majoritatea gratuite au trafic limitat, restul costa) iar viteza va fi de asemenea destul de redusa, avand in vedere ca tot traficul va trece prin acea tara, ceea ce rezulta o experienta mai slaba.
   Este o solutie, dar nu una foarte eficienta.

  • Cred ca e valabil pe scara larga acest lucru, au scos luna gratuita in mai multe tari precum Regatul Unit (UK), Africa de Sud, Italia, Franta, Spania, Norvegia. Eu astept sa faca asta in SUA, acolo ar fi interesanta reactia utilizatorilor. 🙂