Vodafone reorganizeaza grila de programe
Inca un mare operator de cablu din Romania isi va reorganiza / reaseza grila. Dupa ce in anul 2022, in noiembrie Digi a reasezat grila tematic conform legii CNA, Orange Romania a anuntat ca din 15 iulie va unifica grila celor doua companii cu cateva modificari importante. Iata ca al treilea operator de cablu ca importanta si ca numar de clienti a hotarat sa faca modificari importante in grila de cablu. In acest material va vom detalia care sunt cele mai importante modificari in grila Vodafone.

Vodafone si-a instiintat abonatii ca incepand din 16 iulie va modifica grila de programe printr-o reorganizare. Acesta este anuntul Vodafone trimis privind reasezarea grilei:

„Din 16 iulie, grila TV va fi organizata pe categorii tematice. Te bucuri de o navigare facila si de o experienta de vizionare imbunatatita. Iata cum va arata noua reasezare a grilei dupa categoriile tematice. Prima categorie de canale este Interes general, incepe de la pozitia 10 (TVR 1) si se incheie cu pozitia 50 (Kapital TV). Exceptie face canalul Vodafone TV care va fi pozitionat pe pozitia 1.

A doua categorie este Filme care incepe cu pozitia 101 (Pro Cinema) si se incheie cu pozitia 147 (FilmBox Extra HD). Sport incepe cu pozitia 201 (TVR Sport) si se termina cu pozitia 224 (FightSport). Cultura incepe cu pozitia 251 (TVR Cultural) si se incheie cu pozitia 253 (Arte HD). Documentare incepe cu pozitia 301 (Discovery Channel HD) se incheie cu pozitia 328 (Medika TV). Lifestyle incepe cu pozitia 351 (TLC) si se incheie cu pozitia 357 (Sens TV).

Vodafone reorganizeaza grila de programe

Stiri incepe cu pozitia 401 (Romania TV HD) si se incheie cu pozitia 459 (Al Jazeera Arabic). Copii incepe cu pozitia 501 (Minimax) si se incheie cu pozitia 512 (Tralala TV HD). Maghiare, incepe cu pozitia 601 (Duna TV) si se incheie cu pozitia 622 (Nickelodeon HU). Straine, incepe cu pozitia 642 (Rai Uno) si se incheie cu pozitia 647 (Sat 1). Regional incepe cu pozitia 701 (TVR Cluj) si se incheie cu pozitia 763 (Super TV). Religie incepe cu pozitia 791 (Trinitas TV) si se incheie cu pozitia 795.

Muzica incepe cu pozitia 801 (Zu TV HD) si se incheie cu pozitia 832 (Balkanika MTV). Teleshop pozitiile 851 si 852. Publicistica Nasul TV 853 si Telestar 854. Adult 901-905. Radio incepe cu pozitia 931 si se incheie cu pozitia 962.

Pentru a face o rescanare totala si automata a retelei introduceti parametrii: frecventa 306000 (cu aceasta incepeti), Simbol Rate 6900 QAM 256, ID de retea (aici ID-ul este diferir in functie de oras sau judet).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

    • Cum sa nu fie o intrebare tampita daca in material scrie intre ce pozitii vor fi canalele maghiare si tu intrebi ce se va intampla cu Erdely tv. Pe bune?

     • Morrr cu dvs de ras, ce fel de specimene mai comenteaza ca nu au stiut ce si cum :)))

      Vai de noi ce oameni avem printre noi :)))))

      La astia fara pic de creier ma rog la Dumnezeu sa va lumineze si sa contemplati cand deschideti gura 🙂

      In rest numai bine tuturor 🙂

  • Eu am întrebat dacă Erdely TV rămâne la Vodafone în grila națională la reorganizare când am întrebat ce se va întâmpla cu Erdely TV.

   • Grila nu se schimba doar pozitiile canalelor se schimba. Deci daca ai Erdely tv acum atunci il vei avea in continuare. Asa ca potolestete cu intrebarile prostesti.