NextGen – abonamente mai scumpe cu 6 lei
Operatorul de telecomunicatii NextGen a trimis abonatilor sai notificari prin care ii instiinteaza ca incepand din 1 ianuarie 2023 pretul abonamentului va creste cu 6 lei. Mai jos vom mentiona aceasta notificare:

„Draga abonat,
Dintotdeauna am incercat sa sustinem un nivel cat mai avantajos al tarifelor practicate pentru serviciile oferite cu care te-am obisnuit – acest lucru a fost si va ramane o prioritate pentru noi! Pentru a raspunde nevoii continue de dezvoltare si pentru a putea sa oferim abonatilor nostri aceeasi calitate a serviciilor dar si pentru a putea face fata provocarilor determinata de cresterea costurilor asociate cu furnizarea serviciilor, ne vedem nevoiti sa te informam ca incepand cu luna ianuarie 2023 contractul tau se va modifica.

Valoarea cu care se ajusteaza este de 6 lei TVA inclus, aceasta ajustare reflectand o parte din cresterea costurilor de furnizare a serviciilor. Te asiguram ca tarifele serviciilor de care beneficezi raman in continuare foarte atractive, iar serviciile de care beneficiezi sunt la standarde calitative ridicate! Ne dorim sa fii in continuare abonatul NextGen Communications insa, in cazul in care nu esti de acord cu aceasta modificare, ai dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificari fara plata vreunor penalitati sau despagubiri.

Denuntarea unilaterala a contractului se poate realiza prin notificare scrisa cu confirmare de primire trimisa la sediul NextGen Communications SRL din Calea Victoriei, nr. 35, et. 6, sector 1, Bucuresti. Apreciem loialitatea ta si te asiguram ca vom gasi intotdeauna modalitati de a-ti oferi servicii de cea mai inalta calitate si la cele mai avanajoase preturi, motiv pentru care depunem eforturi pentru a fi in continuare cel mai bun furnizor de telecomunicatii de pe piata locala, cu cea mai completa si accesibila oferta de servicii.

NextGen – abonamente mai scumpe cu 6 lei
In acest moment, preturile serviciilor companiei NextGen sunt urmatoarele:

 • TV Basic Analog – 29 lei (40 de canale)
 • TV Digital – 35 lei (100 canale baza digital plus alte extraoptiuni)
 • Internet NextHeavy 100 Mb/s, router, 7 lei /luna
 • NextPower 350 Mbps, 39 lei
 • NextPower 600 Mbps, 49 lei
 • NextPower 1024 Mbps – 55 lei
 • Telefonie – Voce 100, 36 lei
 • Voce Fix OP. 57 lei

Pentru a beneficia de aceste abonamente telefonice trebuie sa aveti 2 servicii contractate. Ultima marire de pret facuta de NextGen Communications s-a efectuat in martie 2022 cand au intrat si 3 posturi: Rapsodia TV, Moldova TV si TV Sud Est.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

 1. Mult pentru salariile si pensiile din Romania. Am ajuns sa platesc cu mag foarte mute posturi TV nu ma uit ca:Rapsodia, Moldova,Tv SudEstNordVest . Am reziliat contractul cu incepere de la 01.03.

 2. Mai bine e la Digi. La ce salarii sunt în România Normală ei vin cu scumpiri. Si toți spun că DIGI ar monopol pe partea de cablu și internet ,telefoniei

 3. Vă dați seama ce posturi Rapsodia, Moldova,Tv SudEstNordVest cu audiențe peste Pro TV, bine dar acum pt.astia 6 lei ce posturi vor introduce sau deja le-au introdus (InfoTv Ro,Academy Atomic).Părerea mea cam ieftină această majorare.Niste HOȚI !!! Voi rezilia contractul.