NextGen introduce in grila Travel Mix 4k
Furnizorul de servicii fixe de telecomunicatii, NextGen, introduce in grila de programe in teste primul post in format ultraHD si anume Travel Mix 4k.

Televiziunea este disponibila pe frecventa 610.000 kHz, momentan in pachetul de baza.
Travel Mix 4k difuzeaza emisiuni si programe in format ultraHD, avand urmatorii parametrii de emisie:

  •  rezolutie: 3840 × 2160
  • frame rate: 50fps
  • bit rate: 35 Mb/s
  • codec: H265

NextGen este al doiela operator, dupa iNES, care introduce in grila de programe televiziunea Travel Mix 4k. In grila NextGen sunt deja disponibile Travel Mix SD si Travel Mix HD, in pachetul TV Digital. Travel Mix este in grila altor operatori de televiziune prin cablu dupa cum urmeaza:

  • Digi (RCS & RDS): Travel Mix SD
  • Vodafone (UPC): Travel Mix SD
  • Telekom: Travel Mix SD/HD
  • Orange (retea proprie): Travel Mix HD

Travel Mix difuzeaza emisiuni precum: Agroturistica, Calator de poveste, Calatoreste cu mine, Contacte diplomatice, Cu lumea in cap, Destinatii la cheie, Dor de duca, Economia turismului, Infotrip, Mincinosii, Muzee sub lupa, Pe carari spre inima ta sau Romania mea.

Travel Mix a primit licenta 4k la inceputul lunii ianuarie insa momentan se poate vedea doar la doi operatori, iNES si NextGen.
De asemenea, au anuntat ca vor incepe emisia si in format 8k in Q3 2020 insa termenul a fost depasit.

Pretul cerut operatorilor pentru Travel Mix 4k este 1 leu pe luna, fara TVA.

Reamintim ca Orange a ajuns la un acord pentru preluarea a 54% din actiunile companiei Telekom Romania Communications. Avand in vedere ca NextGen este detinuta in proportie de 100% de Telekom Romania Communications, tranzactia presupune si preluarea operatorului NextGen, alaturi de serviciile fixe Telekom.

Travel Mix este unul dintre programele detinute de Best Mix Media, alaturi de Party Mix SD/HD, 24 Mix TV (acesta este un alt post introdus recent – luna trecuta – in grilele operatorilor iNES si NextGen), Bucuresti TV (HD la iNES) si Valea Prahovei TV.

Voi ce parere aveti despre televiziunea Travel Mix?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII