Dosarele OZN Desecretizate – serie noua History
History aduce o noua serie documentata numita Dosarele OZN Desecretizate, despre teorii conspirationiste privind obiecte zburatoare neidentificate, rapoartele desecretizate ale guvernului si alte detalii narate de Brad Carter.

Documentarul Dosarele OZN Desecretizate investigheaza noi piste si despre evenimentul Roswell. Incidentul Roswell este cel mai cunoscut eveniment OZN in care, in iulie 1947, un obiect zburator neidentificat s-a prabusit in apropierea unei ferme din Roswell, New Mexico.

Armata SUA a declarat la acest moment ca a fost vorba doar de prabusirea unui balon zburator insa dupa finalul anilor ’70 teoriile conspirationiste aparute declarau ca obiectul prabusit era de fapt o nava extraterestra. Inca de atunci, incidentul Roswell continua sa fie subiect de discutii.

Seria documentara are 6 episoade si premiera va fi miercuri, 11 noiembrie, de la ora 21:00. Seriale asemanatoare difuzate de History in prezent sunt Extraterestri antici sau Biroul Federal de Investigatii Extraterestre.

Dosarele OZN Desecretizate – serie noua History
History difuzeaza in prezent si alte emisiuni precum: Razboiul depozitelor, Asii amanetului, Restaurari in stil Las Vegas, Top Gear, Inexplicabil, Pe urmele antichitatilor, Muntenii, Constructii fantoma, Arme nascute din foc si multe altele.

Concurs History – Asii amanetului
History a lansat un concurs la inceputul acestei luni prin care putem castiga un smartwatch Huawei sau unul din cele doua vouchere de cumparaturi. Valoarea ceasului inteligent este 1000RON iar fiecare voucher este in valoare de 500 RON.

Pentru a participa la concursul History trebuie sa facem o poza cu un obiect indragit in timp ce urmarim emisiunea Asii Amanetului si sa postam poza in sectiunea de comentarii a postarii de pe Facebook unde History a anuntat acest concurs.
Perioada concursului este 1-15 noiembrie 2020.

Noile episoade Asii Amanetului cu Rick, Corey si Chumlee au inceput duminica trecuta de la ora 12:00 si se pot vedea in fiecare duminica pe History.

Astazi, de la ora 21:00, History difuzeaza ultima parte a mini seriei Grant.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.