Noile pachete Digi Mobil Avantaj

Compania RCS-RDS aduce noi abonamente pe piata din Romania, abonamentele Digi Mobil Avantaj (Avantaj 2, Avantaj 3 si Avantaj 5).

Abonamenele Digi Mobil Avantaj vor avea urmatoarele beneficii:

Digi Mobil Avantaj 2: 200 minute nationale si internationale (aceleasi destinatii internationale ca la abonamentele precedente Optim si Complet) si 2 GB trafic de internet inclus.

Digi Mobil Avantaj 3: 300 minute nationale si internationale (aceleasi destinatii internationale ca la abonamentele precedente Optim si Complet) si 3 GB trafic de internet inclus.

Digi Mobil Avantaj 5: 500 minute nationale si internationale (aceleasi destinatii internationale ca la abonamentele precedente Optim si Complet) si 5 GB trafic de internet inclus.

Aceste abonamente nu vor mai avea minute si sms-uri nelimitate in reteaua Digi, minutele se vor scadea din cele nationale iar sms-uri in retea vor fi numai 100.

Fiecare abonament Avantaj va avea un telefon inclus, ramane de vazut daca vor fi telefoane mai performante decat ce ofereau acum cei de la Digi.

In continuare lipsesc sms-urile nationale din reteaua RCS iar prin aceste noi pachete mai putin avantajoase observam ca odata cu extinderea retelei se incepe usor usor si scaderea avantajelor din punct de vedere financiar.

Ramane de vazut ce modele de telefoane vom avea incluse in aceste pachete.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.