Filmele Indiana Jones vor fi difuzate de Warner TV
Postul de televiziune Warner TV va difuza in luna iunie seria de filme Indiana Jones. Postul va difuza 4 filme din seria Indiana Jones in fiecare seara de duminica, de la ora 21. In acest material vom detalia cele 4 filme.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark / Indiana Jones si cautatorii arcei pierdute (1981) – duminica, 4 iunie, de la ora 21. Actiunea se petrece in 1936, Indiana Jones (Harrison Ford) este un arheolog renumit. El este angajat de guvernul american sa gaseasca Arca Legamantului. In acea arca se zvoneste ca ar fi puse tablele cu cele 10 porunci care dau o putere incredibila oricarei armate.

In cautarea Arcei se mai afla si nazistii condusi de rivalul doctorului Jones, doctorul Rene Belloq (Paul Freeman), asa ca Indiana Jones va trebui sa gaseasca Arca inaintea lor.
Filmul a primit 9 nominalizari la premiile Oscar si a castigat 5 trofee pentru scenografie, efecte vizuale, montaj si sunet.
Filmul are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Indiana Jones and the Temple of Doom / Indiana Jones si Templul Pierzaniei (1984) – 11 iunie, ora 21. Indiana Jones (Harrison Ford) ajunge in India intr-un sat unde s-a furat o piatra cu puteri supranaturale. De cand s-a furat acea piatra, toti copiii din acel sat au disparut, au fost rapiti de un grup de mafioti care se ocupa cu sclavia.

Localnicii il roaga pe Indiana Jones sa gaseasca piatra si sa o aduca inapoi impreuna cu copiii lor.
Filmul Indiana Jones si Templul Pierzaniei a castigat un Oscar la categoria efecte vizuale. Are durata de o ora si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Filmele Indiana Jones vor fi difuzate de Warner TV

Indiana Jones and the Last Crusade / Indiana Jones si ultima cruciada (1989) – 18 iunie, ora 21. Acesta este cel mai amuzant film al seriei si a avut castiguri de 50 de milioane de dolari. In acest film, Indiana Jones (Harrison Ford) isi cauta tatal care a disparut in cautarea unui artefact puternic, Sfantul Gral, care este cautat de nazisti.

Indiana Jones si Indiana Jones Senior (Sean Connery) vor calatori prin America, Europa si Orientul Mijlociu. Acest film are durata de doua ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Indiana Jones and the kingdom of the Crystal Skull / Indiana Jones – Regatul Craniului de cristal (2008) – 25 iunie, ora 21. In acest film, Indiana Jones (Harrison Ford) trebuie sa gaseasca un artefact care poarta numele de Craniul de Cristal.
Indiana Jones – Regatul Craniului de cristal are durata de doua ore si 2 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Aceste 4 filme au fost regizate de Steven Spielberg. Din 31 mai 2023, filmele vor intra si pe platforma de streaming Disney+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.