Oferta Digi 4 luni 50% reducere NET si Digi 4k gratuit

Oferta Digi 4 luni 50% reducere NET si Digi 4k gratuit – Digi (RCS – RDS) lanseaza o noua oferta disponibila exclusiv online prin care ofera 4 luni abonament de internet redus 50% si extraoptiunea Digi 4k gratuita 4 luni.

Noua oferta Digi (RCS – RDS) este disponibila doar pentru clientii noi care doresc instalarea serviciilor de internet fix si televiziune prin cablu, la internet abonatii primesc o reducere de 50% a abonamentului iar pentru televiziunea digitala extraoptiunea Digi 4k este gratuita timp de 4 luni. Abonatii existenti pot care doresc activarea extraoptiunii Digi 4k beneficiaza de o luna gratuita pentru aceasta optiune. Oferta este disponibila exclusiv online pe site-ul Digi Romania.

Desi gratuitatea oferita abonatilor existenti care activeaza optiunea Digi 4k reprezinta doar o luna gratuita, ar fi fost avantajos sa poata beneficia si clientii existenti de 4 luni gratuite. Digi (RCS – RDS) incearca in continuare sa atraga cat mai multi clienti in reteaua lor fixa, totodata promovand canalul propriu Digi 4k oferit in extraoptiunea care va costa dupa luna gratuita / cele 4 luni gratuite, 5 RON/luna. Cel mai mic abonament de internet fix, Fiberlink 300, costa 30 RON/luna iar televiziunea prin cablu digitala costa tot 30 RON/luna.

Beneficiile prezentate mai sus sunt oferite doar clientilor care opteaza pentru perioada contractuala de 24 luni. In cazul reducerii de 50% pentru internetul fix, se aplica in primele 4 luni de contract. Oferta este disponibila in perioada 07 octombrie 2019 – 31 octombrie 2019, nefiind mentionat pe site-ul Digi daca se poate prelungi. Promotia in cazul internetul fix se aplica indiferent de abonamentul contractat.

Oferta Digi este prezentata pe site-ul oficial dupa cum urmeaza:
Adjudecat! Navighezi pe net cu super viteza, dar platesti doar jumatate!
4k Sa fie clar! Beneficiezi de 4K gratuit timp de 4 luni!

Voi ce parere aveti despre promotia Digi privind serviciile fixe (televiziune digitala si internet fix) si extraoptiunea Digi 4k? Ati fi dispusi sa migrati in reteaua Digi datorita acestei oferte? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos mentionand parerea voastra privind acest subiect.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  • Numarul abonatilor este in crestere pe segmentul fix, lideri la portare in reteaua mobila de ceva timp, parerea mea este ca nu se va intampla acest lucru daca vor continua in ritmul acesta.
   Vom vedea ce se va intampla.

   • Vin tare din spate Orange si Vodafone, ambii vor sa-si dezvolte reteaua de fibra optica si fara oferta cu mobil au redus si abonamentele, sunt undeva la 5-6 euro cu semnal mai bun ca digi, net cu viteza mai mare si minute multe puse la dispozitie….iar pe partea de cablu stau mai bine la programe decat Digi. Ai sa vezi ca or sa piarda prima pozitie.

    • Vedem ce se va intampla, din punctul meu de vedere sper sa vina toti cu oferte cat mai bune, cu cat exista mai multa competitie, cu atat servicile sunt mai bune la un pret mai redus.
     Eu momentan sunt abonat Digi si Vodafone pe partea de telefonie mobila insa as ramane cu siguranta doar pe Digi sau doar pe Vodafone in momentul in care serviciile vor fi bune la pret redus, cu suficient trafic de internet.