Un ajutor de Craciun si Cheia Craciunului – Diva
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme maraton dedicate sarbatorii Craciunului. In acest material va vom detalia filme difuzate de postul Diva in aceasta saptamana.

Unlocking Christmas / Cheia Craciunului (2020) – 16 noiembrie, ora 20. O vrajitoare si o cheie misterioasa ii va uni pe Kate Staffor (Taylor Cole) si Kevin Matthews (Steven Lund). Kate lucreaza la spitalul Cedar Park ca doctorita si este nou venita in oras. Kevin s-a intors acasa dupa ce a participat intr-o misiune a Fortelor Aeriene. Tatal lui Kevin doreste ca acesta sa preia afacerea familiei, un magazin, insa Kevin nu doreste acest lucru. Cei doi vor porni in aventura vietii lor in apropierea Craciunului atunci cand Kate si Kevin primesc ghicitori anonime.

Oare cei doi vor dezlega ghicitorile si vor descoperi cine este expeditorul? Daca doriti sa aflati raspunsul la intrebare va trebui sa urmariti acest film.
Filmul Cheia Craciunului este regizat de Don McBrearty iar filmarile au avut loc in Canada. Pe IMDb a primit nota 6,6.

If I only had Christmas / Un ajutor de Craciun (2020) – 19 noiembrie, ora 20. Darcy (Candance Cameron Pure) este ziarista si doreste sa stranga fonduri pentru o organizatie de caritate. Darcy se duce la Emerald Education Trust, o firma condusa de Glenn Goodman (Warren Christie). Glenn este un tip zgarcit caruia nu-i place publicitatea insa firma sa are foarte mare nevoie de publicitate. Oare Darcy il va convinge pe Glenn sa doneze o suma de bani pentru acea organizatie caritabila? Pentru a afla raspunsul trebuie sa urmariti acest film.

Un ajutor de Craciun a fost regizat de David Weaver si are o durata de 1h si 24 minute. Pe IMDb filmul a obtinut nota 6,5.

Un ajutor de Craciun si Cheia Craciunului – Diva

Meet ne at Christmas / Ne vedem de Craciun (2020) – 21 noiembrie, ora 16. Joan  (Catherine Bell) trebuie sa organizeze nunta fiului ei dupa ce fostul organizator isi da brusc demisia. Nunta are loc in ajunul Craciunului. Joan este ajutata in pregatirea nuntii de Charlie Beau (Mark Deklin), unchiul miresei. Joan si Charlie se cunosc de mult timp.

Filmul Ne vedem de Craciun a fost regizat de Anne Bradley, si are o durata de 1h si 23 minute. Filmarile au avut loc in Calgary, Canada.
Pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.