Oferta Digi – Avans 0 telefoane premium

Oferta Digi – Avans 0 telefoane premium – Digi lanseaza o noua oferta in luna decembrie prin care reduce semnificativ avansul telefoanelor mobile oferite, avand posibilitatea sa optam pentru multe modele de telefoane high-end cu avans 0.

Oferta Digi presupune reducerea sau eliminarea completa a avansului, in special in cazul portarii unui numar de pe un abonament din alta retea sau la prelungirea abonamentului pe 24 luni (in cazul clientilor care nu mai au perioada contractuala la abonamentul de telefonie mobila). De exemplu, la portarea unui numar din alta retea (sau prelungire) daca pana acum pentru Samsung Galaxy S10+ plateam avans 354 lei si 146 lei rata lunara, acum putem opta pentru acest model avans avans 0 si 154 lei rata lunara. Ca de obicei, ratele bancare se fac pe 24 luni.

Oferta Digi cu avans 0 pune la vanzare urmatoarele modele de telefoane premium la care nu trebuie sa platim avans daca portam un numar din alta retea sau prelungim durata contractuala: Samsung S10+ 128 GB, Samsung S10 128GB, iPhone 11 64GB,  Huawei P30 128GB, Huawei P30 Pro 128 GB, Samsung S10e 128GB, Samsung A50, Samsung A70, Huawei P30 Lite, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Nokia 6.2 + altele.

De asemenea, telefoane precum iPhone 11 Pro 64GB, Huawei Mate 20x sau Huawei Mi Mix 3 sunt oferite cu un avans redus. Putem opta pentru iPhone 11 Pro 64GB la portarea unui abonament din alta retea sau prelungirea unui abonament existent cu avans 1839 lei si 24 rate lunare de 165 lei pe luna. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2019.

Oferta Digi – Avans 0 telefoane premium
In reteaua Digi avansul si ratele lunare variaza in functie de anumiti factori:
-portarea unui numar din alta retea (abonament sau cartela prepay);
-prelungirea (fidelizarea) unui abonament la care nu mai avem perioada contractuala;
-servicii fixe in reteaua RCS – RDS;

In functie de acesti factori putem opta pentru rate bancare sau rate Digi (ratele Digi se platesc pe 12 luni, spre deosebire de ratele bancare, acestea din urma fiind platite pe 24 luni).

Daca sunteti interesati de avansul si ratele platite pentru un anumit model de telefon, lasati un comentariu raspunzand la urmatoarele intrebari:

 • Doriti portarea unui numar din alta retea? Daca da, abonament sau cartela prepay?
 • Aveti deja un abonament de telefonie mobila Digi fara perioada contractuala?
 • Aveti deja servicii fixe (televiziune/internet) de la RCS & RDS?

In functie de raspuns, vom incerca sa va raspundem privind costul avansului pentru modelul dorit si costul ratelor lunare. Gasiti aici mai multe informatii despre telefoanele oferite de Digi, inclusiv lista completa de modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  • Ratele se fac si prin banca si prin sistem propriu de rate digi. Cum doreste clientul. Diferenta esre urmatoarea Prin banca se fac rate pe 24 de luni iar prin sistemul digi ratele se fac pe 12 luni.

  • Din cate stiu, ratele Digi se ofera doar pentru modele mai slabe, nu pentru telefoanele high-end.
   Oferta aceasta cu avans 0 este utila pentru telefoanele high-end pentru care ratele sunt bancare.
   Totusi, nu strica sa dati un telefon la relatii cu clientii Digi sa va confirme acest lucru.