Cartoon TV Plus – platforma noua gratuita de streaming
O noua platforma de streaming online s-a lansat in Romania zilele trecute, Cartoon TV Plus. Pe aceasta noua platforma online se pot viziona desene animate romanesti ce se adreseaza copiilor de pana la varsta de 12 ani. Unele animatii de pe platforma Cartoon TV Plus au audio in engleza si maghiara.

Pe aceasta platforma se gasesc seriale, filme artistice si scurt metraje romanesti. Pentru a viziona serialele si filmele animate disponibile pe aceasta platforma trebuie doar sa va faceti un cont care este gratuit. Cartoon TV Plus se poate utiliza pe laptop, telefon sau tableta.

Reprezentantii platformei Cartoon TV Plus mentioneaza urmatoarele despre platforma lor online: „Proiectul isi propune sa demonstreze cum filmul de animatie poate fi utilizat in implicarea copiilor in activitati prin care isi pot dezvolta abilitatile creative pe diverse teme sociale si culturale. Platforma va contribui la inovarea metodelor de invatare. Cu ajutorul animatiilor, prescolarii si scolarii pot invata despre povesti, muzica si arta.”

Cartoon TV Plus – platforma noua gratuita de streaming

Filmele de animatie de pe aceasta platforma pot fi accesate si in afara tarii daca aveti o conexiune buna de internet si, evident, cont pe platforma. Continutul de pe platforma nu se poate descarca. Iata cateva animati ce pot fi urmarite pe platforma Cartoon TV Plus: Serialul Legendarium – primul serial de animatie romanesc ce se poate urmari cu audio in 3 limbi: romana, engleza sau maghiara; un film de animatie despre Vlad Tepes; animatii muzicale si altele.

Noutati Antena Play

Antena Play vine cu cateva noutati ce se vad din aceasta toamna sau urmeaza sa se vada la inceputul anului 2022. Din aceasta toamna, abonatii platformei Antena Play pot urmari filme romanesti, in fiecare zi de vineri va fi disponibil cate un film romanesc. De asemenea, s-au lansat sau se vor lansa emisiuni noi: Standup Revolution, extra content Asia Express, 1 la 1, Coffee Break. Emisiunea Mireasa va avea 2 canale disponibile.

Pe Antena Play se va lansa un canal TV generalist in care abonatii vor decide ce emisiuni vor aparea pe acel post. Vor fi disponibile functii noi cum ar fi: emisiunile se vor putea urmari pe 2 dispozitive in acelasi timp si va fi introdusa functia control parental. Pretul unui abonament Antena Play este de 8 euro.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

 1. Ce site fantoma mai e si acest Cartoon TV Plus?

  – fara date de identificare
  – fara informatii privind forma juridica (PF, SRL, PFA, SRL-D, etc)
  – fara Termeni si Conditii
  – fara Policitica de Confidentialitate
  – fara informatii despre tipul de Cookie implementate si cum sunt acestea utilizate
  – fara Autorizatie Operator Date cu Caracter personal

  Cam multi de „fara …” , nu credeti? Si abia ne-am incalzit!

  Se vrea un site targetat minorilor. Ce date colecteaza de la minorii care acceseaza acel site? GDPR-ul interzice colectarea de date cu caracter personal in cazul minorilor.

  Cine colecteaza acele date? Cine are acces la datele colectate? Cum sunt prelucrate acele date? Cat timp sunt stocate? Unde sunt stocate?

  Singura modalitate de contact o reprezinta o adresa de eMail si un numar de WhatsApp. Pe bune? Asta se numeste transparenta?

  Din echipa fac parte 2 persoan din care unu’ Daniel-Marian Voicu si care traieste in filmul in care el este programator web se lauda cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltare web (proiecte wordpress, Joomla, Opencart, HTML, PHP).

  Pai, la 10 ani experienta in dezvoltare web, programatorul nostru nu stie ca orice proiect web trebuie sa includa informatiil enumerate de mine la inceputul mesajului? – intrebare retorica

  La 10 ani de experienta in dezvoltare web, conform unui audit de perfoamnata GTMetrix, site programatorului nostru are asa:

  – Grade Score D
  – Performance Score de 58%
  – Structure Score 74%
  – LCP Score 5.5s

  Mie unul mi-ar fi rusine, dar rusine rau de tot sa ma laud cu 10 ani de experienta in dezvoltare web, iar unul din proiectele mele sa se prezinte precum acest Catroon TV Plus.

  P.S. – Programatoru’ lu’ peste prajit a implementat in site si „Disable Right Click”…… zici ca suntem la inceput de anii 2000 cand toti „uiebmesterii” care detineau un site wap pe un script hacked, dezactivau Click Dreapta sa nu le fure alti „uiebmesteri” codul.

  Ca fapt divers aceasta gluma prosta ruleaza WordPress + Tema Aztec + Elementor. Dar este tema curata, asa cum a fost achizitionata, fara nici un fel de customizare din partea programatorului, iar clipurile din site sunt embed de pe Vimeo.

  Mare site, mare programator!