Oferta Digi la portare – Avans 0 Huawei P30

Oferta Digi la portare – Avans 0 Huawei P30 – Digi lanseaza o noua oferta conform careia avem avans 0 daca portam un numar de telefon mobil din alta retea. In oferta intra cateva modele de smartphone-uri din gama Huawei P30.

Oferta este valabila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii existenti care nu au luat un telefon mobil pe abonamentul existent in ultimele 24 de luni. Conditia este sa optam pentru un abonament Digi Mobil Optim cu portarea numarului din alta retea. Ratele sunt oferite prin credit Unicred Customer Financing, sunt fara dobanda si se platesc timp de 24 de luni.

In aceasta oferta sunt disponibile urmatoarele modele din gama Huawei P30:
-Huawei P30 Lite (Negru, Twilight): avans 0 si rata lunara 45.5 RON – pret total la finalul celor 24 luni: 1092 RON;
-Huawei P30 Pro (Negru, Aurora Blue): avans 0 si rata lunara 129 RON – pret total la finalul celor 24 luni: 3096 RON;

Oferta Digi cu avans 0 pentru Huawei P30 Lite si Huawei P30 Pro la portarea unui numar din alta retea este disponibila in perioada 20 ianuarie – 31 ianuarie 2020.

Oferta Digi la portare – Avans 0 Huawei P30
In ceea ce priveste abonamentul Digi Mobil Optim, cel mai avantajos este Optim Nelimitat pentru care platim intre 3 si 5 euro, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat (1 abonament costa 5 euro/luna, 2 abonamente costa 4 euro/luna, 3 abonamente costa 3.5 euro pe luna iar 4 abonamente costa 3 euro pe luna). La Digi Mobil Optim Nelimitat avem urmatoarele avantaje:

  • Convorbiri nelimitate in toate retelele nationale fixe si mobile;
  • Convorbiri nelimitate in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China plus 3000 de minute convorbiri internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE;
  • date mobile nelimitate in reteaua 4G;

Pe magazine online precum eMag, Altex, preturile celor doua telefoane sunt asemanatoare (1099 RON pentru Huawei P30 Lite respectiv 3000-3200 RON pentru Huawei P30 Pro).

Digi ofera si alte modele mai putin performante cu avans 0 sau alte modele la care platim avansul. Daca sunteti interesati de un anumit model, lasati un comentariu si va vom informa in ce conditii puteti primi telefonul dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII