Oferta Digi la portare – Avans 0 Huawei P30

Oferta Digi la portare – Avans 0 Huawei P30 – Digi lanseaza o noua oferta conform careia avem avans 0 daca portam un numar de telefon mobil din alta retea. In oferta intra cateva modele de smartphone-uri din gama Huawei P30.

Oferta este valabila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii existenti care nu au luat un telefon mobil pe abonamentul existent in ultimele 24 de luni. Conditia este sa optam pentru un abonament Digi Mobil Optim cu portarea numarului din alta retea. Ratele sunt oferite prin credit Unicred Customer Financing, sunt fara dobanda si se platesc timp de 24 de luni.

In aceasta oferta sunt disponibile urmatoarele modele din gama Huawei P30:
-Huawei P30 Lite (Negru, Twilight): avans 0 si rata lunara 45.5 RON – pret total la finalul celor 24 luni: 1092 RON;
-Huawei P30 Pro (Negru, Aurora Blue): avans 0 si rata lunara 129 RON – pret total la finalul celor 24 luni: 3096 RON;

Oferta Digi cu avans 0 pentru Huawei P30 Lite si Huawei P30 Pro la portarea unui numar din alta retea este disponibila in perioada 20 ianuarie – 31 ianuarie 2020.

Oferta Digi la portare – Avans 0 Huawei P30
In ceea ce priveste abonamentul Digi Mobil Optim, cel mai avantajos este Optim Nelimitat pentru care platim intre 3 si 5 euro, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat (1 abonament costa 5 euro/luna, 2 abonamente costa 4 euro/luna, 3 abonamente costa 3.5 euro pe luna iar 4 abonamente costa 3 euro pe luna). La Digi Mobil Optim Nelimitat avem urmatoarele avantaje:

 • Convorbiri nelimitate in toate retelele nationale fixe si mobile;
 • Convorbiri nelimitate in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China plus 3000 de minute convorbiri internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE;
 • date mobile nelimitate in reteaua 4G;

Pe magazine online precum eMag, Altex, preturile celor doua telefoane sunt asemanatoare (1099 RON pentru Huawei P30 Lite respectiv 3000-3200 RON pentru Huawei P30 Pro).

Digi ofera si alte modele mai putin performante cu avans 0 sau alte modele la care platim avansul. Daca sunteti interesati de un anumit model, lasati un comentariu si va vom informa in ce conditii puteti primi telefonul dorit.

Update 09.04.2020: Aceasta oferta nu mai este valabila de la sfarsitul lunii ianuarie, gasim aici informatii despre ofertele Digi la portare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

74 COMENTARII

  • Conform site-ului Digi Huawei p30 nu mai este inclus in oferte. Va sfatuiesc sa va prezentati intr-un magazin Digi si sa intrebati. Sau sunati la Relatii Clientii.

  • Pe site-ul Digi. ro sunt disponibile modelele Motorola G 50, G 30 E7 plus si E 6i. Aveti si alte servicii Digi? Portati un nr din alta retea? Vizitati site-ul Digi . ro Digi Mobil- Portare. Sau prezentati-va intr-un magazin Digi.

  • Ce telefon doriti? Mai aveti si alte servicii Digi? Portati nr din alta retea? Intrati pe Digi . ro – Mobil- Digi mobil sau sunati la Relatii Clientii 031 400 4600 sau prezentati-va intr-un magazin Digi.

  • 1 va prezentati intr-un magazin Digi . 2 Sau intrati pe Digi .ro si faceti comanda pe site. Mai aveti si alte servici Digi? Portati un nr cartela pre pay sau abonament?

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   La portarea unui numar prepay se ofera reducere 50% timp de 3 luni iar la portarea unui abonament se ofera reducere 50% timp de 6 luni.

  • Va prezentati intr-un sediu Digi sau faceti comanda pe site-ul Digi Romania.ro Aveti si alte servicii de la ei? Portati un nr de telefon cartela sau abonament? Ce telefon v-ar interesa?

 1. Bună ziua, as dori sa îmi fac acest abonament, dar eu am abonament la Telekom, oare as putea sa trec cu numărul la dumneavoastră și cu tot cu abonament, sa îl plătesc la dumneavoastră și sa nu mai plătesc la digi?

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi, reprezentam un site media.
   Sincer, nu am inteles exact la ce va referiti. Spuneti de un abonament Telekom dar nu doriti sa mai platiti la Digi… clarificati ce va intereseaza mai exact.

 2. In baza contractului ****** din **** va rog a inregistra cererea de portare a nr **** de la romtelecom la RCS-RDS a subsemnatului in nume propriu ***** pentru care va dau acordul neputind sa ma deplasez in conditiile actuale.Portarea solicit sa se faca astazi ***** pentru a evita plata taxelor de reziliere a contractului cu romtelecom rog a mi se comunica nr de inregistrare electronic cit si daca sa rezolvat Ma bazez pe promtitudinea instiutiei dv

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Puteti face un contract online pe site-ul DigiRomania – sectiunea Mobil – Portare – alegeti abonamentul dorit si apasati Comanda, unde puteti solicita si ca doriti portarea numarului insa intreaga operatiune nu se va face asa repede chiar astazi.

  • Buna ziua! Puteti suna dvs la nr Relatii Clientii, puteti intra pe saitul Digi Romania . ro, puteti intra pe pagina de Facebook Digi Romania si printr-un mesaj privat pe mesenger luati legatura cu ei, sau puteti face comanda prin sectiunea Contul meu de pe Digi Romania.ro daca aveti cont. Acestea sunt metodele prin care puteti beneficia de abonamentele si ofertele Digi. Ar mai fi punctele de lucru digi din orasul dvs dar este posibil ca aceste puncte sa fie inchise din cauza coronavirusului.

 3. Buna ziua,

  Doresc sa fac si eu o portare de la Orange la d-voastra. Sunt interesata va rog ce oferte aveti.

  Detaliile pe care le aveti la serviciul client, pentru cei care nu sunt abonati deja, sunt primitive.Nu exista posibilitate decat mergand in magazine fizic, sau deschizand sesizare prin portal. Cu situatia data, cred ca at trebui sa implementati ceva care sa vina in ajutor, prin call center, nu in simplu robot. Intereseul este sa va castigati client noi nu? Nu sa-i trimiteti prin magazine sau pe portal sa deschida sesizare, ca doar de asta exista serviciul alocat posibililor client.

  O zi buna!
  Astept sa fiu contactata.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Oferta disponibila la nivel national se poate consulta pe site-ul Digi Romania. Ofertele locale (unde exista) se pot consulta doar intr-un punct de lucru Digi sau prin agenti de teren care ajung la domiciliu. Plus ca nu inteleg, daca nu doriti sa primiti informatii telefonic la relatii cu clientii sau online printr-o cerere pe site-ul Digi, cum ati dori sa aflati informati? Prin call center deja exista agenti care ofera informatii dar probabil dvs nu ati trecut de robot…

  • Trebuie sa luati legatura cu cei de la Digi pentru a solicita acest model. Gasiti in articolul publicat toate informatiile necesare privind aceasta oferta.