Oferte portare Digi Mobil
Digi (RCS & RDS) este compania cu cea mai mare crestere a numarului de abonati pe segmentul mobil in ultimii ani, fiind inclusiv in 2019 liderul portabilitatii in Romania.

In 2019, aproximativ 372.000 de numere de telefon fixe si mobile au fost portate in reteaua Digi, atragand 38% din piata de portabilitate. Compania a inregistrat o crestere de 24% in ceea ce priveste portabilitatea fata de anul 2018.

Avand oferte avantajoase pe segmentul mobil dar si pachete de servicii fixe, Digi pare sa fie prima varianta cand vine vorba de migrarea catre o alta retea pe partea de telefonie.

La portare, Digi ofera conditii mai avantajoase pentru achizitionarea unui telefon mobil. Daca portam un numar prepay din alta retea putem opta pentru un telefon mobil in rate iar daca numarul portat este postpaid (abonament) atunci avansul este mai mic. Acesta ar fi un prim avantaj oferit de Digi, la nivel national, pe perioada nedefinita.

Este important sa stim ca acestea sunt conditii disponibile la nivel national insa Digi are frecvent oferte regionale/locale care, de obicei sunt mai avantajoase, fiind lansate in localitati in care exista concurenta. Astfel de oferte pot reprezenta 50% reducere la abonament timp de 6/12 luni sau bonuri (tichete) cadou. In aceste zone, de obicei sunt trimisi agenti de teren pentru a promova oferta curenta.

In prezent, Digi are in oferta de telefonie mobila urmatoarele abonamente cu ajutorul carora au reusit sa devina liderul portabilitatii in Romania in ultimii 2 ani:

Digi Mobil Optim 2 (2 euro/luna)

 • minute nelimitate in reteaua Digi (fixa si mobila);
 • 200 de minute nationale si internationale;
 • 80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
 • 10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

Digi Mobil Optim 3 (3 euro/luna)

 • minute nelimitate in reteaua Digi (fixa si mobila);
 • 300 de minute nationale si internationale;
 • 80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
 • 10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

Digi Mobil Optim Nelimitat (1×5 euro/luna, 2×4 euro/luna, 3×3.5 euro/luna, 4×3 euro/luna);

 • pretul variaza intre 3-5 euro pe luna, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat detinut;
 • minute nelimitate in toate retelele nationale (fixe si mobile);
 • mii de minute internationale;
 • 80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
 • 10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

Oferte portare Digi Mobil Business (persoane juridice)

Digi ofera in prezent 50% reducere la abonamentul de telefonie mobila timp de 6 luni clientilor business care porteaza un numar din alta retea.

Momentan, Digi nu are nicio oferta nationala valabila la portarea unui numar de telefon (cu exceptia avansului 0 pentru anumite modele de telefoane), vom actualiza acest articol pe masura ce vor fi lansate si alte oferte.

Update 05.10.2020: La portarea unui abonament din alta retea, se ofera 50% reducere timp de 6 luni la abonament; La portarea unei cartele prepay din alta retea, se ofera 50% reducere timp de 3 luni; Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2020;

Update 26.01.2021: Digi lanseaza o noua oferta la portare in perioada 27.01.2021 – 31.03.2021 prin care ofera 50% reducere la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea;

Update 01.04.2021: Digi continua sa ofere 50% reducere la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea prin noua campanie Mobilizarea; Oferta este disponibila in perioada 01 aprilie – 31 mai 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

159 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  am un abinament la Orange pe persoana juridica, in ce conditii se ppate face portarea si care ae fi avatajele.
  Configuratia actualului abonament este :
  Fun 8
  8€ / luna

  15 GB inclus
  Nelimitate minute nationale
  Nelimitate SMS-uri in retea
  Nelimitate minute in retea
  200 minute internationale
  Nelimitate SMS-uri nationale
  Multumesc !
  Cristina ***** – administrator Cristina **** – II
  *********

  • 50% reducere timp de 6 luni la abonamentul Digi Business Nelimitat pe o perioada de 24 luni. Minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila. 1000 de minute internationale in retelele mobile din SUA Canada China UE. SMS-uri nelimitate in reteaua Digi. Trafic nelimitat de internet. De la 1 – 5 abonamente veti plati 4 E 6-19 abonamente 3 E peste 20 de abnamente 2,5 E.

 2. Digi continua sa ofere 50% reducere la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea prin noua campanie Mobilizarea; Oferta este disponibila in perioada 01 aprilie – 31 mai 2021.

  • Digi nu ofera abonamente cu mesaje nelimitate in retelele nationale ci doar in reteaua Digi.
   Cat despre minute nelimitate nationale, puteti opta pentru Digi Mobil Optim Nelimitat, detalii mai sus, in articol.

 3. Buna seara.E tarziu insa m-am saturat de lipsa de respect cu care sunt tratata.Am bagat cablu si net plus 3 nr de mobil si a trecut peste o luna si nu sunteti in stare sa imi trimiteti telefonul de pe abonamentul de portare.M-am saturat de minciunile voastre!Asa va respectati dvs.clientii?
  Astept sa fiu sunata sa vb pt ca m-am saturat sa tot merg si sa intreb:A venit telefonul?si teapa nimic.Tel.07******.

  • Mai aveti si alte servicii de la Digi? Samsung a 20e 0 lei avans si 54 lei rata pe luna pret intreg 649 lei. Va putet abona intr-un magazin Digi pe site-ul Digi Romania Digi Mobil – Portare.

 4. Vreau sa ma portez la digi mobil.
  Ma intereseaza serviciile de telefonie si internet in spatiul european. Calatoresc in europa si am nevoie de servicii in majoritatea tarilor europene.

 5. sunt interesata de portarea a doua numere de telefon din telecom , la abonament , la Digi si a unui abonament pt internet si TV , de la UPC-Vodafon. Va rog sa-mi spune-ti conditiile si cum sa procedez.

 6. buna ziua,as dori sa imi explicati ce inseamna mii de minute internationale laDigi Mobil Optim Nelimitat,ma intereseaza daca ANGLIA in acele minute internationale,multumesc

  • Buna ziua,
   Catre Marea Britanie sunt minute incluse doar catre reteaua EE.
   Din cate stiu, Digi oferea 3000 de minute internationale pe luna, desi nu specifica acest lucru pe site.

  • Buna ziua,
   Gasiti aceste informatii mai sus, in articol.
   De asemenea, daca faceti comanda online in perioada 13-15 noiembrie, veti beneficia de reducere 50% la abonament timp de 1 an. Altfel, veti avea 50% reducere la abonament timp de 3 luni.

 7. Buna ziua!În decembrie as dori sa ma portez la Digi,am 3 numere de telefon. Ce oferta imi faceti pt toate cele 3 nr.de telefon,abonament +telefon?Multumesc!

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Digi.
   La portarea unui numar in reteaua Digi aveti 50% reducere timp de 3 luni daca portati un numar prepay sau timp de 6 luni daca portati un abonament.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Puteti face o cerere intr-un punct de lucru Digi sau online pe site-ul Digi Romania.
   Daca faceti online intre 13-15 noiembrie, veti beneficia de 50% reducere la abonament timp de 12 luni, conform ofertei care va incepe de la acea data.

  • Pentru portarea unui nr in reteaua Digi aveti 2 variante. 1 Va prezentati intr-un magazin Digi. 2 Sau online pe site-ul Digi Romania sectiunea Mobil- Portare si va alegeti ce abonament doriti va recomand Digi Mobil optim Nelimitat. Dar aveti si alte variante.

  • Prezentati-va intr-un magazin Digi sau intrati pe site-ul Digi Romania .ro Mobil portare si va alegeti abonamentul dorit dupa apasati Comanda si urmati pasii de acolo.

  • Abonamentul recomandat in acest caz este cel maxim, Digi Mobil Optim Nelimitat. La 3 abonamente vei plati 3.5 euro pe luna pentru fiecare abonament si vei avea urmatoarele beneficii:
   -minute nelimitate in toate retelele nationale (fixe si mobile);
   -mii de minute internationale;
   -80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
   -10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;
   La abonamentul portat vei beneficia de reducere 50% timp de 6 luni iar pentru cartelele prepay portate vei avea 50% reducere la abonament timp de 3 luni.

 8. La portarea unui abonament din alta retea, se ofera 50% reducere timp de 6 luni la abonament; La portarea unei cartele prepay din alta retea, se ofera 50% reducere timp de 3 luni; Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2020.

 9. Am Și Eu Un Abonament La Voi Și As Vrea Și Eu Un Telefon Mobil Cum Pot Sa Îl Iau Am Abonamentul De 5 Luni Și Tot Aștept Sa IMIVINA Prin Curier Și Numai Vine Ce Trebuie Sa FAC