Oferta portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5

Telekom lanseaza o noua oferta pentru clientii serviciului de telefonie mobila prin care ofera 3 luni gratuite la abonamentul de telefonie mobila la portarea unui numar din alta retea. Portarea numarului se poate face atat de pe o cartela prepay cat si de pe un abonament de telefonie mobila.

Oferta este disponibila pentru planul tarifar Mobil 5 fara perioada contractuala si bonus Net 4G Nelimitat, oferta fiind interesanta atat pentru cele 3 luni gratuite la abonament cat si pentru lipsa unei perioade determinate pentru contract. Pentru a putea beneficia de tariful de 5 euro pe luna la Mobil 5 trebuie sa fim si abonati la serviciile fixe Telekom, altfel dupa cele 3 luni gratuite vom plati 7 euro pe luna pentru abonamentul mobil.

Impreuna cu oferta de portare de la Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul mobil, avem si urmatoarele modele de telefoane disponibile in rate, fara dobanda si fara avans:

-Samsung Galaxy J4+ – 6 euro/luna;
-Samsung Galaxy A6 – 8 euro/luna;
-Huawei P20 Lite – 10 euro/luna;
-Huawei Mate 20 Lite – 12 euro/luna;

Oferta portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5

Desi in comunicatul oferit de catre Telekom oferta la portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5 ar fi disponibila pana la finalul lunii martie, pe afisul de promovare valabilitatea ofertei cu portare este pana la 07 aprilie 2019.

Noua oferta cu portare Telekom este o oferta avantajoasa in special daca ne abonam (sau suntem deja abonati) la serviciile de televiziune si internet, pentru a putea beneficia de pretul de 5 euro pe luna pentru abonamentul de telefonie mobila pe toata perioada utilizarii serviciului. Combinata cu un telefon disponibil fara avans, oferta devine tentanta, cele 4 telefoane oferite fiind telefoane cautate, de generatie noua.

Noua oferta Telekom la portarea unui numar din alta retea vine la cateva luni de la lansarea ofertei 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu si Netflix gratuit timp de 6 luni, o oferta care a avut succes desi erau si in acea oferta cateva clauze usor ascunse pentru cei care nu consultau cu atentie informatiile disponibile. Oferta portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5

Voi ce parere aveti despre noua oferta Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5 la portare? Daca doriti sa va abonati in reteaua Telekom, o puteti face simplu si usor AICI.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

  • Pentru a va abona la T mergeti intr-un magazin Telekom , sunati la 021 404 1234 , online pe site-ul Telekom. ro sau lasati un mesaj pe pag de Facebook Telekom Romania

  • Pentru a va porta in reteaua Telekom trebuie sa optati pentru un abonament online pe site-ul Telekom, telefonic la relatii cu clientii Telekom la numarul 0214041234, intr-un magazin Telekom sau lasand un mesaj pe pagina Facebook Telekom Romania.

     • Puteti opta pentru abonamentul Mobil Nelimitat platind 6 euro pe luna, veti avea minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, bonus trafic nelimitat 4G si 100 de minute internationale in zona 1 si zona SEE. Abonamentul este fara resurse roaming. La portare se ofera reducere 50% la abonament timp de 12 luni pentru contractele semnate pe 24 de luni.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Telekom.
   Pentru portarea numerelor trebuie sa faceti o comanda online pe site-ul Telekom sau telefonic la relatii cu clientii Telekom la numarul 0214041234.

  • Noii nu suntem de la Telekom sau de la un alt operator, doar oferim informatii.
   Puteti lua telefoane de la Telekom, pretul depinde de modelul pe care il doriti si de abonamentul pentru care doriti sa optati,