Oferta portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5

Telekom lanseaza o noua oferta pentru clientii serviciului de telefonie mobila prin care ofera 3 luni gratuite la abonamentul de telefonie mobila la portarea unui numar din alta retea. Portarea numarului se poate face atat de pe o cartela prepay cat si de pe un abonament de telefonie mobila.

Oferta este disponibila pentru planul tarifar Mobil 5 fara perioada contractuala si bonus Net 4G Nelimitat, oferta fiind interesanta atat pentru cele 3 luni gratuite la abonament cat si pentru lipsa unei perioade determinate pentru contract. Pentru a putea beneficia de tariful de 5 euro pe luna la Mobil 5 trebuie sa fim si abonati la serviciile fixe Telekom, altfel dupa cele 3 luni gratuite vom plati 7 euro pe luna pentru abonamentul mobil.

Impreuna cu oferta de portare de la Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul mobil, avem si urmatoarele modele de telefoane disponibile in rate, fara dobanda si fara avans:

-Samsung Galaxy J4+ – 6 euro/luna;
-Samsung Galaxy A6 – 8 euro/luna;
-Huawei P20 Lite – 10 euro/luna;
-Huawei Mate 20 Lite – 12 euro/luna;

Oferta portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5

Desi in comunicatul oferit de catre Telekom oferta la portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5 ar fi disponibila pana la finalul lunii martie, pe afisul de promovare valabilitatea ofertei cu portare este pana la 07 aprilie 2019.

Noua oferta cu portare Telekom este o oferta avantajoasa in special daca ne abonam (sau suntem deja abonati) la serviciile de televiziune si internet, pentru a putea beneficia de pretul de 5 euro pe luna pentru abonamentul de telefonie mobila pe toata perioada utilizarii serviciului. Combinata cu un telefon disponibil fara avans, oferta devine tentanta, cele 4 telefoane oferite fiind telefoane cautate, de generatie noua.

Noua oferta Telekom la portarea unui numar din alta retea vine la cateva luni de la lansarea ofertei 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu si Netflix gratuit timp de 6 luni, o oferta care a avut succes desi erau si in acea oferta cateva clauze usor ascunse pentru cei care nu consultau cu atentie informatiile disponibile. Oferta portare Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5

Voi ce parere aveti despre noua oferta Telekom cu 3 luni gratuite la abonamentul Mobil 5 la portare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

7 COMENTARII